2019-05-21 06:11


Gabriel Oprea vine cu noi DEZVĂLUIRI despre Dragnea: ”Îmi amintesc și azi cum....”

 |  16:15
Gabriel Oprea vine cu noi DEZVĂLUIRI despre Dragnea: ”Îmi amintesc și azi cum....”

Fostul lider UNPR Gabriel Oprea susţine că, în 2015, Liviu Dragnea l-a rugat să îl susţină la preşedinţia PSD şi că, într-adevăr, împreună cu Marian Oprişan, Ion Mocioalcă şi Vasile Dîncu, au stabilit, la un restaurant, să facă toţi lobby pentru Dragnea. Oprea susţine că nu a vorbit la telefon nici cu Florian Coldea, nici cu altcineva.

„Haideţi să restabilim adevărul! Adevărul este că înaintea Congresului PSD din 2015, Liviu Dragnea m-a sunat şi m-a invitat la sediul PSD, spunându-mi că doreşte să mă roage ceva. I-am răspuns că îl aştept la sediul UNPR din aceeaşi curte. Îmi amintesc şi azi - poate domnul Dragnea a uitat - cum stăteam noi doi faţă în faţă, la un pahar cu vin, cu presa în spatele nostru şi cum mă ruga să-l ajut să câştige preşedinţia PSD. Liviu Dragnea ştie foarte bine că nu am vorbit la telefon nici cu Florian Coldea, nici cu altcineva”, scrie Gabriel Oprea pe pagina sa de Facebook.

Oprea spune că, în schimb, la finalul discuţiei cu Dragnea, l-a sunat pe Valeriu Zgonea, în contextul în care între cei doi era o competiţie pentru nr. 1 şi nr. 2 în partid: „L-am sunat pentru că am considerat că e fair play să discut deschis cu el despre acest subiect. Din păcate, la telefon mi-a răspuns aghiotantul domnului Zgonea, care mi-a comunicat că preşedintele Camerei Deputaţilor, aflat la acel moment la vila RAAPPS din Neptun, este ocupat. Atunci am bătut palma cu Dragnea, i-am promis sprijinul meu”.

El povesteşte că, după câteva ore, s-au întâlnit la masă, nu în Piaţa Amzei, ci într-un restaurant din zona Primăverii-Charles de Gaulle.

„Vali Zgonea nu a fost prezent acolo; aşa cum am spus, el era la mare. Mă însoţeau, în schimb, domnii Marian Oprişan şi Nelu Mocioalcă. Eram prieteni şi îi rugasem să vină să discutăm tocmai despre susţinerea candidaturii lui Liviu. Iar Liviu a venit însoţit de prietenul lui şi amicul meu, Vasile Dîncu. Împreună am stabilit două lucruri: să facem cu toţii lobby pentru Liviu Dragnea şi să exprim sprijinul meu şi al UNPR într-un discurs pe care să îl susţin la începerea lucrărilor Congresului, cred că al doilea, după un important invitat străin. Am făcut tot ce am promis: l-am susţinut total pe camaradul Liviu Dragnea. Şi discursul meu s-a bucurat de aprecierea tuturor celor prezenţi”, scrie Gabriel Oprea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-14

TAGURI: gabriel oprea, dezvaluiri, dragnea, sri, psd, coldea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RAI
14 Mar 2018

Dragnea asta numai cu miloaga.
ANONIM
14 Mar 2018

Acest izmenar , de ce nu a vorbit până acum ???... ESTE O JIGODIE...VEZI CE A FACUT CU CHIORUL......ACUM sare isi apere alta JIGODIE...cumatrul lui ...pisicutul ...NISTE JAVRE
ANONIM
15 Mar 2018

Vedeti cum si unde se discuta probleme tarii de catre niste sfertodocti ?
ANONIM
15 Mar 2018

ASTA DOVEDESTE EXISTENTA IN SISTEMUL POLITIC SI SPATIU PUBLIC din Ro, dupa 1990 A UNOR NULITATI UMANE DE TOT KKT-ul, care se pretind oameni de stat (ei fiind si retarzi, si hoti, si mafioti, si ticalosi, si tradatori de tara, etc).
Random imageUltimele stiri


STARBAG