2018-12-10 15:14


Gabriel Sandu: ”NU există ministru să nu fi finanțat partidele”

 |  18:09
Gabriel Sandu: ”NU există ministru să nu fi finanțat partidele”

Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor condamnat, luni, de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Microsoft, a sustinut, dupa aflarea sentintei, ca "Nu exista niciun ministru in Romania care sa fi ajuns ministru fara sa fie conditionat sa finanteze partidele”.

”Eu am făcut cele două denunțuri și sunt sigur că Florică nu o să mai aibă impunitate pentru toată echipa lui. Sunt 9 miniștri. De ce am fost ales doar eu? Nu am plătit cei 27 de milioane de euro. Se plătiseră 40 de milioane de dolari, cu o lună înainte să ajung eu ministru, comisioane pentru două HG false. Plătesc eu pentru toată lumea? Nu există niciun ministru în România care să nu fie condiționat. Toți au fost la fel. O campanie electorală de președinte costă 60 de milioane de euro. De unde sunt acești bani? Toți banii au fost asigurați de cei care au fost puși pe locuri.

De la tot partidul veneau cu delegație de partid, de la președintele de filială cu cei care trebuie angajați. Cu mine au negociat directorii de la Microsoft.

Nu sunt pregătit. Am un băiat de 3 ani, mai am unul de 22.”, a spus Gabriel Sandu în momentul în care s-a predat polițiștilor

Fostul ministru Gabriel Sandu s-a predat și va fi încarcerat. Dorin Cocoș și Nicolae Dumitru s-au predat și ei și se află în custodia poliției.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-03

TAGURI: gabriel sandu, ministrul comunicatiilor, dosar microsoft
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
03 Oct 2016

ASA ESTE...DADEAU BANI SI DUPA ALEGERI STORCEAU CA PE UN BURETE BANII PUBLICI...SI CHESTIA ASTA A FOST CONSIDERATA CEVA NORMAL....NU S-A GANDITI NICIUNUL CA E ILEGAL SA SPELI BANII PRIN CONTRACTE CU DEDICATIE...ERA SACUL CU BANI MULT PREA MARE>>>SI ARE DREPTATE CAND SPUNE CA EI AU PRIMIT FIRIMITURILE...IAR BANII MULTI RAMANEAU LA CEI DE AFARA>>>PRACTIC ASTIA SUNT PLEVUSCA DIN ROMANIA CARE FACEA JOCURILE PENTRU CEI DE AFARA NU NEAPARAT IN MANDATUL LUI BASESCU,CI DIN 1990 INCOACE >>>>>DOSARUL E DISJUNS DIN MARELE DOSAR "MICROSOFT CU CEI DIN AUSTRIA
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
03 Oct 2016

CUM DRACU AU AJUNS TIGANI , MARI SEFI DE PROGRAME SI SOFTURI ? CIND SE RECUPEREAZA TOTI BANI FURATI ?
Random imageUltimele stiri


loading...