2019-03-24 02:57


Gabriel Vlase, VALIDAT pentru conducerea Serviciului de Informații Externe

 |  17:19
Gabriel Vlase, VALIDAT pentru conducerea Serviciului de Informații Externe

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului l-a validat miercuri pe social-democratul Gabriel Vlase ca director al Serviciului de Informaţii Externe (SIE). S-au înregistrat 340 de voturi "pentru" şi 31 "împotrivă".

Vlase a fost propus pentru preluarea acestei funcţii de preşedintele Klaus Iohannis.Luni, Comisia parlamentară comună pentru controlul activităţii Serviciului de Informaţii Externe l-a avizat favorabil pe Gabriel Vlase pentru a ocupa funcţia de director al SIE. S-au înregistrat 5 voturi "pentru" şi unul "împotrivă", al reprezentantului USR.Social-democratul Gabriel Vlase a declarat luni că principalul său obiectiv, dacă va fi validat de plenul Parlamentului ca director al Serviciului de Informaţii Externe, va fi armonizarea legislaţiei, aceasta fiind destul de veche în domeniu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-04

TAGURI: gabriel vlase, validat, parlament, sie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
04 Iul 2018

vlase a fost adus inapoi, incet-incet urmeaza si ceilalti, exact cum spuneam cateva saptamani in urma:17 Iun 2018 S-ar putea ca, chiar sa-si dea demisia si chiar in aceasta noapte, desigur pentru un post de ambasador intr-o tara exotica unde nu locuiesc romani, asa ca traiul nacai pe banii babacai", iar aceasta demisie( sustinuta -probababil si de o sacosa burduJita cu euro), ea va intaelege perfect ca este pentru binele intregului partid( clan), pentru a putea fi adusa inapoi "oaia cea negra", adica tudosie(***), iar odata cu el si vlase si restul gastii, poate chiar si d-l Goe de Gorj? Iar in aceasta formula, cu toti mardeiasii, sub bagheta maestrului Dragonul cel Mare, cine mai poate sa le tina piept? (***- cineva ii va sufla ca intoarcerea ca p,. il va pune pe exact aceiasi linie cu Winston Churchill !!!!!!!!)
LEVST.
04 Iul 2018

nimeni nu poate garanta ceva , aici, insa cam asta este tehnica lui dragnea, ii aduna -sub acelasi steag- pe rebeli si/sau nemultumiti, noul partid al lui oprea , aduna restul , si impreuna, rastoarna tara...(cum se zice!)
LEVST.
04 Iul 2018

Comisia Europeana, despre modificarile la Codul Penal: Nu vom ezita sa luam masuri(...)____-------_____Imperiul contraataca! Iar lovitura lor poate fi finala si totala!
BAU , BAU .
04 Iul 2018

OARE STIE UNDE ESTE YAKUTIA ??????????? DE IACUBOV SI HREBENCIUC A AUZIT ?? UNDE ERA LA REVOLUTIE ? UNDE ESTE PETROLUL NOSTRU ? UNDE ESTE FLOTA ? DAR COMBINATELE ???
ANONIM
05 Iul 2018

Remarcați totuși că după numirea lui Vlase la conducera SIE, "interesele" PSD din afara țării vor deveni mai vizibile, așa cum era și pe vremea lui MRU cu "ceilalți" ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...