2017-01-17 23:22

EVENIMENT


Genică Boerică, acuzat că a lovit un pieton în scaun cu rotile şi a fugit de la locul accidentului

 |  15:21
Genică Boerică, acuzat că a lovit un pieton în scaun cu rotile şi a fugit de la locul accidentului

Omulde afaceri craiovean Genică Boerică este cercetat de poliţitii rutieri pentrupărăsirea locului accidentului, după ce l-a lovit pe un tânăr aflat în scaun curotile pe trecerea de pietoni, în zona Dorobanţi din Capitală, fugind apoi dela locul incidentului.

Sursejudiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că accidentul a avut loc, joi, tânărul fiind lovit de autoturism pe trecereade pietoni şi abandonat de şofer la locul faptei.

Şoferul a fost identificatvineri de poliţişti, dovedindu-se că este vorba despre omul de afaceri craiovean Genică Boerică (50 de ani), au precizatsursele citate.

Ioana Stancu, purtătorul decuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, a confirmat, pentru MEDIAFAX,că un accident a avut loc în zonaDorobanţi, joi, în urma căruia un tânăr aflat în scaun cu rotile a fostaccidentat pe trecerea de pietoni de către un şofer care a părăsit loculaccidentului.

Aceasta a precizat că şoferul afost identificat vineri, fiind citat să se prezinte la sediul Poliţiei.Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, s-a prezentat la Poliţie şi şi-a recunoscutfapt, el fiind cercetat în prezent pentru părăsirea locului accidentului şivătămare corporală din culpă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-04-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image