2016-10-21 14:31

EVENIMENT


Geoană, audiat de procurorii anticorupţie

 |  18:30
Geoană, audiat de procurorii anticorupţie

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a plecat, ieri, de la sediul Direcției Naționale Anticorupție din Bucureşti, unde a stat mai puţin de 30 de minute, fără să dea detalii în legătură cu dosarul în care a fost audiat în calitate de martor de procurorii anticorupţie.

Mircea Geoană a declarat, la plecarea de la sediul DNA, că procurorii anticorupție l-au citat în calitate de martor şi le-a spus jurnaliștilor că „nu este nimic interesant”, fiind chemat să răspundă la o serie de „întrebări simple”. De asemenea, preşedintele Senatului a negat că dosarul în care a fost audiat ar avea legătură cu senatorul Cătălin Voicu sau cu Ionuţ Costea, cumnatul său şi preşedintele EximBank.

În dosarul Voicu a fost audiată, în 2010, în calitate de martor, soacra lui Mircea Geoană, Margareta Costea, în timp ce Ionuţ Costea, preşedinte al EximBank, a fost chemat, la rândul său, la DNA. Cătălin Voicu a fost deja trimis în judecată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-18

TAGURI: Mircea Geoana, anticoruptieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GIGI
27 Oct 2011

Astea sunt razbunarile dementului national securist-turnator! Cred ca in curand va muri de icter! Nu poate suporta adevarul in fata si anume ca e un IMPOSTOR JEGOS. Lumea intreaga ii spune acest lucru, insa in dementa lui se crede zmeul lui udrea si al natiunii...Jos dictatorul si camarila urduroasa!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Mircea Băsescu a depus o cerere de liberare condiţionată Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu, a depus o cerere de liberare... 04 Oct 2016 | (0)
Ministrul Educației răspunde acuzațiilor: ”Nu am colaborat cu Securitatea” Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, respinge orice fel de acuzaţie că ar fi colaborator al... 04 Oct 2016 | (1)