2017-01-17 23:41

EVENIMENT


Geoană, audiat de procurorii anticorupţie

 |  18:30
Geoană, audiat de procurorii anticorupţie

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a plecat, ieri, de la sediul Direcției Naționale Anticorupție din Bucureşti, unde a stat mai puţin de 30 de minute, fără să dea detalii în legătură cu dosarul în care a fost audiat în calitate de martor de procurorii anticorupţie.

Mircea Geoană a declarat, la plecarea de la sediul DNA, că procurorii anticorupție l-au citat în calitate de martor şi le-a spus jurnaliștilor că „nu este nimic interesant”, fiind chemat să răspundă la o serie de „întrebări simple”. De asemenea, preşedintele Senatului a negat că dosarul în care a fost audiat ar avea legătură cu senatorul Cătălin Voicu sau cu Ionuţ Costea, cumnatul său şi preşedintele EximBank.

În dosarul Voicu a fost audiată, în 2010, în calitate de martor, soacra lui Mircea Geoană, Margareta Costea, în timp ce Ionuţ Costea, preşedinte al EximBank, a fost chemat, la rândul său, la DNA. Cătălin Voicu a fost deja trimis în judecată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-18

TAGURI: Mircea Geoana, anticoruptieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GIGI
27 Oct 2011

Astea sunt razbunarile de mentului national securis t-turnator! Cred ca in cu rand va muri de icter! Nu poate suporta adevarul i n fata si anume ca e un I MPOSTOR JEGOS. Lumea int reaga ii spune acest lucr u, insa in dementa lui se crede zmeul lui udrea si al natiunii...Jos dictat orul si camarila urduroas a!

Adauga un comentariu

Random image