2018-12-16 05:43


Geoană, audiat de procurorii anticorupţie

 |  18:30
Geoană, audiat de procurorii anticorupţie

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a plecat, ieri, de la sediul Direcției Naționale Anticorupție din Bucureşti, unde a stat mai puţin de 30 de minute, fără să dea detalii în legătură cu dosarul în care a fost audiat în calitate de martor de procurorii anticorupţie.

Mircea Geoană a declarat, la plecarea de la sediul DNA, că procurorii anticorupție l-au citat în calitate de martor şi le-a spus jurnaliștilor că „nu este nimic interesant”, fiind chemat să răspundă la o serie de „întrebări simple”. De asemenea, preşedintele Senatului a negat că dosarul în care a fost audiat ar avea legătură cu senatorul Cătălin Voicu sau cu Ionuţ Costea, cumnatul său şi preşedintele EximBank.

În dosarul Voicu a fost audiată, în 2010, în calitate de martor, soacra lui Mircea Geoană, Margareta Costea, în timp ce Ionuţ Costea, preşedinte al EximBank, a fost chemat, la rândul său, la DNA. Cătălin Voicu a fost deja trimis în judecată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-18

TAGURI: Mircea Geoana, anticoruptie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GIGI
27 Oct 2011

Astea sunt razbunarile dementului national securist-turnator! Cred ca in curand va muri de icter! Nu poate suporta adevarul in fata si anume ca e un IMPOSTOR JEGOS. Lumea intreaga ii spune acest lucru, insa in dementa lui se crede zmeul lui udrea si al natiunii...Jos dictatorul si camarila urduroasa!
Random imageUltimele stiri


loading...