2019-03-25 22:32


Gheorghe Nichita scapă de arestul preventiv

 |  21:10
Gheorghe Nichita scapă de arestul preventiv

Fostul primar Gheorghe Nichita se poate întoarce în Iaşi. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decizia înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Gheorghe Nichita va merge acasă, la Iași, dar nu va ieşi din vila sa, nu va lua legătura cu ceilalţi participanţi la comiterea infracţiunii şi cu martorii în cauză şi se va prezenta în faţa anchetatorilor ori de câte ori va fi chemat, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Primarul suspendat al Iașului Gheorghe Nichita a fost arestat în octombrie 2015 fiind suspectat că a primit mită de la președintele grupului UTI, Tiberiu Urdăreanu. Potrivit DNA, in august 2013, in contextul implementarii proiectului 'Sistem de Management de Trafic in Municipiul Iasi', care privea fluidizarea traficului rutier si pietonal, precum si scaderea gradului de poluare, finantat din fonduri europene, Gheorghe Nichita, in calitate de primar, a pretins si primit de la ceilalti inculpati mai multe foloase necuvenite pentru a agrea castigarea licitatiei de catre asocierea UTI - IBC si semnarea contractului respectiv, in valoare de 69.614.309 lei (fara TVA), precum si pentru asigurarea derularii acestuia in bune conditii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-25

TAGURI: gheorghe nichita, arest preventiv, dosar dna, arest la domiciliu, iasi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...