2016-12-04 00:00

EVENIMENT


Gică Popescu, fără permis

 |  18:37
Gică Popescu, fără permis

Fostul jucător Gică Popescu a fost prins conducând cu 111 kilometri pe oră, în zona fântânii Mioriţa, din Bucureşti, unde limita este de 60 de kilometri pe oră, poliţiştii amendându-l cu 1.005 lei şi ridicându-i permisul. Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere din Capitală, Ioana Stancu, a declarat, ieri, pentru Mediafax, că Gică Popescu se afla la volanul unui autoturism Mercedes, el fiind surprins conducând cu 111 km/oră. Pentru că fostul internaţional nu avea permisul la el, poliţiştii rutieri i-au retras pe lângă nouă puncte pentru viteză excesivă, alte şase puncte. Oficialul Brigăzii Rutiere a precizat că lui Popescu i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-15

TAGURI: Gica Popescu, permisComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Momente emoționante la căpătâiul lui Daniel Prodan pe Arena Națională Momente impresionante la Arena Naţională din Bucureşti, acolo unde întreaga suflare a... 18 Noi 2016 | (0)
Gică Popescu: Generaţia de aur nu mai e in formula completă. NE va fi teribil de greu să jucăm fără Didi Prodan Fostul internaţional Daniel Prodan a fost înmormântat, sâmbătă, la cimitirul "Sfântul Ilie"... 19 Noi 2016 | (0)