2018-12-10 10:48


Gigi Nețoiu, urmărit penal într-un nou dosar

 |  21:24
Gigi Nețoiu, urmărit penal într-un nou dosar

Omul de afaceri Gigi Netoiu este urmarit penal de procurorii DNA intr-un nou dosar, pentru instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, ambele infractiuni in forma continuata, si a fost plasat sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile.

Netoiu este acuzat de procurorii DNA ca in anul 2007, o societate viticola pe care o controla a dobandit in proprietate, in mod fraudulos, la preturi sub valoarea de piata, suprafata totala de 692,685 ha, plantata cu vita de vie, situata pe amplasamentul fostelor plantatii ale S.C. VIDISAMP S.A. Husi, jud. Vaslui, teren aflat in administrarea Agentiei Domeniilor Statului (A.D.S.).In noul dosar, Gigi Netoiu este acuzat de procurorii DNA de  instigare la abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata, instigare la complicitate la infractiunea de abuz in serviciu, in forma continuata si spalare de bani, in forma continuata.Alaturi de Netoiu, in acest dosar mai sunt urmariti penal si au fost plasati sub control judiciar pentru 60 de zile alti 7 inculpati.

Gigi Netoiu a fost eliberat conditionat din inchisoare in decembrie anul trecut dupa ce a executat 1 an, 9 luni si 20 de zile din condamnarea de 3 ani si 4 luni primita in Dosarul transferurilor din fotbal. In septembrie anul acesta, Netoiu s-a casatorit, nasi fiindu-i fostul premier Adrian Nastase si sotia sa, Dana Nastase.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-07

TAGURI: gigi netoiu, urmarit penal, dna, control judiciar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTICA
08 Oct 2016

Profită și tu acum!Te vei convinge foarte rapid ca tocmai ai gasit ceva exceptional! Foarte multi oameni au vazut ca merita si te asteptam si pe tine sa castigi bani intr-o colaborare care iti ofera sansa speciala de a-ti asigura intr-un mod foarte convenabil viitorul. Cere acum mai multe detalii la adresa mea de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN
Random imageUltimele stiri


loading...