2018-12-10 16:05


Gigi Becali, achitat pentru sechestrare

 |  18:33
Gigi Becali, achitat pentru sechestrare

Gigi Becali a fost achitat, ieri, de instanţa supremă în dosarul în care era judecat pentru sechestrarea celor care i-au furat limuzina. Aceeaşi soluţie a fost dată şi în cazul gărzilor sale de corp.

Becali a fost achitat de judecătorii instanţei supreme în baza articolului 10 litera d din Codul de procedură penală, respectiv pentru că lipseşte unul dintre elementele constitutive ale infracţiunii. În baza aceluiaşi articol au fost achitaţi şi Ştefan Dediu, Cătălin Otto Zmărăndescu, Mihai Mila, Niculae Dumitraşcu, Marcel Popa şi Romulus Dumitrescu.

Marcel Popa, cel care l-a împuşcat în picior pe Nicolae Tinel, unul dintre suspecţii în cazul furtului maşinii lui Becali, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru uz de armă neletală, instanţa stabilind un termen de încercare de trei ani.

Decizia poate fi atacată cu recurs de către inculpaţi, de părţile vătămate şi de Parchet, caz în care dosarul va fi trimis unui complet de cinci judecători de la instanţa supremă.

, alături de Ştefan Dediu, Cătălin Otto Zmărăndescu, Mihai Mila, Niculae Dumitraşcu, Marcel Popa şi de poliţistul Romulus Dumitrescu, pentru lipsire de libertate în mod nelegal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-10-29
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...