2017-01-20 08:22

EVENIMENT


Giovani Becali a făcut circ la Tribunal VEZI VIDEO!

 |  18:04
Giovani Becali a făcut circ la Tribunal VEZI VIDEO!

A 38-a înfăţişare în Dosarul Transferurilor s-a lăsat cu un tărăboi marca Ioan Becali. Cunoscut ca un tip vulcanic, căruia îi sare repede ţandăra, dacă nu îi convine ceva, fostul impresar a avut o ieşire nervoasă la adresa preşedintelui completului de judecată, Geanina Teodorovici. Scos din minţi peste măsură deoarece o declaraţie a martorului Justin Ştefan, ex-juristul FRF, nu a fost consemnată corect, Becali a făcut un adevărat circ.

Mai întâi a ţipat la judecători, apoi a sărit în boxa acuzaţilor, fiind cu greu calmat de fratele său Victor, dar şi de Cristi Borcea şi Gigi Neţoiu, şi ei inculpaţi în acest dosar. În sală au intrat şi cinci jandarmi, în caz că situaţia va degenera, însă fostul agent s-a potolit.

“Ce văd aici nu am văzut în 20 de ani de democraţie. Treziţi-vă!. Mă sacrific eu. Gata, doamnă judecătoare, chemaţi poliţia să mă pună în cătuşe. Nu îmi e frică. Unde trăim aici? Nu lăsaţi martorul să declare ce vrea. Declaraţia mea este una ţărănească şi o consemnaţi aşa cum vreau eu. O să daţi socoteală pentru ceea ce faceţi aici. Băi avocaţilor, dormiţi? Martorul nu îl lăsaţi, expertiză nu aţi vrut să faceţi. Toată lumea vine aici şi tremură, vin oamenii cu frică aici, pentru că nu vor să ia 15 ani de puşcărie. Vine Copos: aoleu s-a întârziat două ore procesul, dar nu zice nimic, pentru că îi este frică. Ai fost ministru în Guvernul României!”, a urlat Becali.

Cruce peste 12 transferuri

12 transferuri de jucători sunt bănuite că au fost realizate ilegal. Iată lista fotbaliştilor care au plecat de la Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti, Gloria Bistriţa şi Oţelul Galaţi către cluburi din străinătate, în perioada 1999 – 2005: Iulian Arhire (Oţelul – Pohang Steelers), Ionel Ganea (Bistriţa – VfB Stuttgart), Paul Codrea (Dinamo - Genoa), Bogdan Mara (Dinamo - Alaves), Nicolae Mitea (Dinamo - Ajax), Cosmin Contra (Dinamo - Alaves), Lucian Sînmărtean (Bistriţa - Panathinaikos), Florin Bratu (Rapid - Galatasaray), Cristian Dulca (Rapid – Pohang Steelers), Dan Alexa (Dinamo – Beijing Guoan), Florin Cernat (Dinamo – Dinamo Kiev) şi Adrian Mihalcea.(Dinamo – Chunnam Dragons).

Sursa: Realitatea.net


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-06

TAGURI: Ioan_becali, circ, tribunal, dosar_transferuriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

RESEARCH PAPER ON HEALTH
22 Feb 2012

I am a person with melancholy. Sometimes, I can be confused just because of not important things. However, I can relax writing Essay body paragraphs.
ALISSON
29 Feb 2012

Sunt gaeltaan si m-am bucurat pentru victoria Otelului.Cu toate acestea sunt revoltat de mizeriile care nu se mai termina in fotbalul romanesc, acestea fiind balastul care il trage la fund, care face ca un parinte sa se gandeasca de doua ori inainte de a mai duce copilul la stadion.Poli sucomba fara ca cineva sa o mai poata ajuta, Craiova se stinge fara sa stim daca o sa poata sa mai renasca.Isi mai aminteste cineva de echipa Sportul Studentesc de acum cinci ani, cea pentru care titlul de campioana (pe care ar fi trebuit sa il castige in teren si pe care l-a pierdut supa sfatul de taina al sforarilor ) a fost bolovanul legat de gat al sezonului urmator.Imi este sila. Moare unul dintre cele mai frumoase stadioane din Romania. Suntem la prohod!

Adauga un comentariu

Random image