2019-02-16 05:56


Gonaci răpus de un tânăr la o partidă de vânătoare

 |  16:47
Gonaci răpus de un tânăr la o partidă de vânătoare

Untânăr a fost împuşcat de un altul în timpul unei partide de vânătoare desfăşuratepe fondul Ghimpaţi, de lângă localitatea dâmboviţeană Ghimpaţi. Rănitul, ViorelBurtan, de 31 de ani, a murit câteva ore mai târziu pe masa de operaţie de laSpitalul de Urgenţă Floreasca. Vânătorul, Bogdan Popa, de 32 de ani, din Buftea(Ilfov) are permis pentru arma pe care a folosit-o.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agentRaluca Trandafir, partida de vânătoare organizată în pădurile din apropiereaoraşului dâmboviţean Răcari era autorizată pentru vulpi, guguştiuci şi raţe,iar din primele cercetări rezultă că arma s-a descărcat accidental. "Dinprimele cercetări ale poliţiştilor şi ale procurorilor prezenţi la faţa loculuireiese că autorul accidentului are permis de port-armă şi are autorizaţie devânătoare pentru fondul Ghimpaţi, pentru vulpi, guguştiuci şi raţe, iar primeledate indică faptul că a avut loc o declanşare accidentală a armei devânătoare", a declarat agent Raluca Trandafir.

ViorelBurtan era un cioban din zonă şi participa la vânătoare pe post de gonaci.Bogdan Popa este, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, ginereleprimarului comunei dâmboviţene Ciocăneşti, Marin Păun.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-03-19
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...