2019-01-20 09:05


Grav ACCIDENT cu doi morți și 13 răniți pe DN 12 în Harghita

 |  19:23
Grav ACCIDENT cu doi morți și 13 răniți pe DN 12 în Harghita

Grav accident de circulație în județul Harghita. Două persoane au murit și 13 au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit frontal cu un autoturism pe DN12, în localitatea Sâncrăieni.

O persoană din mașina mica a murit pe loc, iar o a doua la scurt timp după ce a ajuns la spital.

O a treia victimă este în stare gravă. 12 pasageri din microbuz au suferit răni mai ușoare.

A fost activat planul roșu de intervenție, iar la fața locului au ajuns forţele de intervenţie ISU cu  o autospecială pentru victime multiple, 4 ambulanțe și o autospecială de descarcerare grea cu spital mobil.

Polițiștii anchetează cauzele accidentului care s-a produs în condiții de carosabil umed. Se pare că autoturismul ar fi pătruns inexplicabil pe contrasens.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-04

TAGURI: accident, morti, raniti, harghita, dn12, sancraieni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...