2018-12-18 16:05


Grav accident în judeţul Buzău. Cinci persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 23 ani, au fost rănite

 |  12:46
Grav accident în judeţul Buzău. Cinci persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 23 ani, au fost rănite

Un grav accident rutier s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Buzău, în urma căruia cinci persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, au fost rănite, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, apoi s-a rostogolit de mai multe ori pe un câmp.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Doiniţa Mihalache, a precizat, că accidentul a avut loc pe drumul judeţean 203 I, la ieşire din localitatea Caragele spre Pogoanele.

Un şofer în vârstă de 23 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum într-o curbă la dreaptă, la ieşirea din localitatea Caragele, iar maşina pe care o conducea s-a răsturnat, după care s-a rostogolit de mai multe ori pe un câmp.

Şoferul şi un pasager din maşină, în vârstă de 16 ani, au fost grav răniţi în urma impactului, în timp ce alţi trei tineri care se aflau în autoturism, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, au suferit leziuni uşoare.

Din cauza stării grave în care se afla, şoferul nu a putut fi testat cu alcooltestul pentru a se stabili dacă a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-31

TAGURI: grav, accident, judet, buzau, cinci, persoana, varsta, 16, 23, ani, este, ranit, masina, rastoarna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...