2017-01-24 00:59


Grav accident în Ploieşti. Şoferul vinovat a fugit de la locul faptei

 |  18:55
Nouăpersoane, între care doi copii, au fost rănite, ieri după-amiază, într-unaccident produs în cartierul Mihai Bravu, din Ploieşti, după ce un BMW a intratîntr-o intersecţie fără să aibă prioritate şi a lovit un microbuz în care seaflau 19 persoane, care s-a răsturnat.

Potrivitreprezentanţilor Poliţiei Rutiere Ploieşti, accidentul în care au fost rănitecele nouă persoane s-a produs pe strada Roşiori din cartierul Mihai Bravu, dinPloieşti, două dintre victime fiind copii. Toţi răniţii au fost transportaţi cuambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Conformmartorilor, un BMW cu numere de Italia a intrat cu viteză într-o intersecţiefără a încetini la relantisorul amplasat pe carosabil înaintea indicatorului „STOP”şi fără a opri la acest indicator. Maşina s-a izbit violent de un altautoturism Ford şi de un microbuz care efectua transport de persoane, în urmaimpactului microbuzul fiind răsturnat pe o parte.

Optpersoane din microbuz şi şoferul Fordului au fost duse cu ambulanţele la Unitateade Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti. Conform şoferuluimicrobuzului, în maşină se aflau 18 pasageri.

Înmomentul în care Poliţia a sosit la faţa locului, şoferul BMW-ului, care separe că este vinovat de producerea accidentului, nu a fost de găsit. Martoriispun că atât el, cât şi pasagerul din dreapta au ieşit din maşina grav avariatăşi au fugit, deşi unul dintre ei este rănit la un braţ.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image