2018-12-16 19:35


Grav accident pe DN22 Constanţa – Tulcea. O persoană a murit, iar printre răniţi se află un copil şi o gravidă

 |  18:01
Grav accident pe DN22 Constanţa – Tulcea. O persoană a murit, iar printre răniţi se află un copil şi o gravidă
Ungrav accident de circulaţie a avut loc, duminică seară, pe DN22, la intrarea înlocalitatea Săcele din judeţul Tulcea. Un martor care a apelat numărul deurgenţă 112 a anunţat că opt persoane sunt imobilizate în două autoturisme, oToyota şi o Skoda. Evenimentul s-a soldat cu decesul unei persoane, iar alteşapte au ajuns în stare gravă la spital. Printre răniţi se află şi o femeieînsărcinată.

Duminicăseară, în jurul orei 19.00, un martor a sunat la Dispeceratul 112 şi a anunţatcă pe raza localităţii Săcele din judeţul Tulcea, la intersecţia dintre DN22 cuDrumul Comunal 81 a avut loc un grav accident de circulaţie. În şapte minute,la faţa locului au ajuns două echipaje de poliţie rutieră. Imaginea era decoşmar. Bucăţi din cele două maşini erau împrăştiate pe şosea pe o rază decâţiva zeci de metri. De sub maldărele de fiare contorsionate se auzeau gemete.La câţiva metri de locul impactului, pe şosea, era cadavrul unei femei. Ajungşi echipajele de la descarcerare, patru echipaje SMURD şi cinci ambulanţe. Lavolanul Skodei Fabia, cu numărul de înmatriculare IF 02 AYA, se afla MagdalenaŢuţuianu, în vârstă de 35 de ani, însărcinată în două luni. Pe scaunul dindreapta faţă se afla soţul ei, Claudiu Costel Ţuţuianu, în vârstă de 37 de ani,iar pe bancheta din spate se afla fiica lor, Daria Ştefania, în vârstă de 7ani, Carmen Bîrnă, în vârstă de 33 de ani şi mama şoferiţei, Lenuţa Banu, învârstă de 57 de ani. Aceasta din urmă a fost proiectată din maşină şi a muritpe loc. La volanul Toyotei, cu numărul de înmatriculare TL 03 TOY se aflaMihaela Any Paltarac, în vârstă de 47 de ani, pe scaunul din dreapta faţă seafla soţul acesteia, Claudiu Paltarac, în vârstă de 54 de ani, iar pe banchetadin spate se afla fiul lor, Sabin Florin Paltarac, în vârstă de 22 de ani. ŞoferiţaToyotei a fost ultima scoasă dintre fiarele cotorsionate de echipajul dedescarcerare.

Dinprimele informaţii, poliţiştii spun că accidentul s-ar fi produs după ce uncauciuc al Skodei, care circula dinspre Tulcea către Constanţa, a explodat înmers. Astfel, conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pecontrasens, lovind frontal Toyota. Impactula fost atât de puternic,încât motorul Skodei a zburat la aproximativ 50 demetri, iar puntea din faţă s-a desprins şi a ajuns la 15 metri de maşină.

FamiliaPaltarac din Tulcea are o afacere în domeniul financiar, de consultanţăcredite. Claudiu Paltarac este un cunoscut om de afaceri din Tulcea, fiindacţionar la mai multe firme, cea mai importantă fiind SC Colosseum SRL, firmăde construcţii ce se ocupă de lucrări edilitare. Soţia, Mihaela Paltarac, este acţionarla o firmă de consultanţă financiară, Carpyus Consulting, iar împreună cu soţulsunt implicaţi în mai multe firme precum Tehnocom Imex, Rivtrans şiAspect.

Fetiţăde 7 ani accidentată mortal în timp ce traversa printr-un loc nepermis

Ofetiţă de 7 ani din localitatea mureşeană Ernei a fost accidentată mortal, ieri-dimineaţa,în timp ce traversa printr-un loc nepermis. Fetiţa se ducea împreună cu sora eila magazinul din sat pentru a cumpăra pâine. În momentul în care s-a angajat întraversarea străzii, o maşină care venea cu viteză a acroşat-o şi a târât-o maimulţi metri. Fata a decedat la câteva minute de la accident. Sora ei a scăpatnevătămată. Poliţiştii cercetează cazul şi i-au ridicat permisul şoferuluimaşinii până la finalizarea cercetărilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-13

Mai multe imagini:
Grav accident pe DN22 Constanţa – Tulcea. O persoană a murit, iar printre răniţi se află un copil şi o gravidă
zoom
Grav accident pe DN22 Constanţa – Tulcea. O persoană a murit, iar printre răniţi se află un copil şi o gravidă
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...