2019-01-18 13:42


GRINDEANU îi arată pisica lui DRAGNEA: „Să se gândească bine! Nu eu am fost la TENIS și la ȘPRIȚURI cu oameni din SERVICII!”

 |  22:32
GRINDEANU îi arată pisica lui DRAGNEA: „Să se gândească bine! Nu eu am fost la TENIS și la ȘPRIȚURI cu oameni din SERVICII!”

Premierul Sorin Grindeanu a calificat drept "dezinformare și minciună" afirmațiile lui Liviu Dragnea prin care acesta l-a asociat cu serviciile secrete și potrivit cărora este dirijat de cineva din spate, cerându-i președintelui PSD să se gândească bine când spune astfel de lucruri, pentru că nu el a fost "la partide de tenis și la șprițuri cu reprezentanți ai serviciilor secrete".

"Voi răspunde la două dezinformări pe care, iarăși, le-am văzut astăzi, spuse de domnul Liviu Dragnea, că văd că încearcă cu disperare să mă asocieze cu servicii secrete, cu președintele României, că e cineva în spate care dirijează. Suntem într-o conspirație din asta, așa, probabil, existentă doar în mintea președintelui PSD, Liviu Dragnea. Nu eu am fost la partide de tenis, nu eu am fost la șprițuri cu reprezentanți ai serviciilor secrete, așa că să se gândească domnul Liviu Dragnea mai bine când spune aceste lucruri. Pentru că, dacă va continua, voi avea reacții și mai puternice pe acest subiect. Dincolo de faptul că toată această idee este în mod evident o minciună", a declarat Sorin Grindeanu, joi, la Palatul Victoria, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-15

TAGURI: grindeanu, dragnea, psd, servicii, tenis, sprit, pisica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONYMOUS
16 Iun 2017

Spune totul pe fata domnule prim-ministru ca acestia te vor face ca la nufarul.Poate ca tot el ia dat in gat si pe altii din PSD.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Iun 2017

serviciile joaca ca de obicei la doua capete....unii sunt cu gruparea Dragnea si altii cu Johannis..de cate ori am vazut meciul asta m-am plictisit
TACHE
16 Iun 2017

Nu este pisica, este Bau Bau.
MARTHA
16 Iun 2017

silvia.manecchi@financier.com ???? Numele meu este martha Stefan Viorel Sunt din România am auzit de această companie pe care le dau creditee și m-am dus să se aplice pentru un împrumut de la ei si am auzit oameni spunând despree înșelătorie, dar nu am mai fost scammed înainte de aceasta companie ma ajutat cu meu împrumut astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la ei acolo împrumuturi este rapid și sigur acolo adresă de e-mail silvia.manecchi@financier.com
Random imageUltimele stiri

loading...