2019-03-24 23:39


Grindeanu, ofertă de ULTIMĂ ORĂ pentru Dragnea. Ce spune premierul că este dispus să facă până MIERCURI

 |  21:51
Grindeanu, ofertă de ULTIMĂ ORĂ pentru Dragnea. Ce spune premierul că este dispus să facă până MIERCURI

Premierul Sorin Grindeanu spune că este dispus să aibă un dialog cu președintele PSD, Liviu Dragnea, menționând însă că face acest lucru pentru partid și nu pentru liderul acestuia, despre care a reafirmat că ar trebui să-și înainteze demisia fiind vinovat de situația de criză în care se află formațiunea politică și România.

"I-am și transmis aceste lucruri zilele trecute, fiind principalul responsabil de situația în care ne aflăm. I-am cerut să fie om politic și să-și asume prin demisia din (funcția de - n.r.) președinte PSD situația în care a adus partidul și România. Și refuză", a spus Grindeanu, duminică, la Palatul Victoria, potrivit Agerpres.

El a mai spus că a încercat în ultimele cinci luni de zile să aibă ''un dialog corect și constructiv'' cu Liviu Dragnea despre guvernare, precizând că este dispus la aceeași deschidere, însă doar pentru stabilitatea partidului.

"Eu am încercat în toate aceste luni, cinci luni, cinci luni și ceva, să am un dialog corect și constructiv cu Liviu Dragnea, am încercat să discutăm despre guvernare, nu despre alte lucruri. Vreau să am în aceste zile dialog, chiar și acum, când până miercuri Liviu Dragnea vrea să-și dea jos propriul Guvern, ceea ce face parte din teatrul absurdului. Nu o fac pentru el, să fiu foarte clar, ci pentru stabilitatea acestui partid'', a adăugat Grindeanu.

„N-o să accept să fiu ACTOR principal în spargerea PSD!”

 

În opinia sa, dacă moțiunea de cenzură va trece de votul Parlamentului, atunci PSD va pierde guvernarea.

"E foarte greu să vorbești cu cineva care are această atitudine, însă vă spun, chiar și în ceasul al 13-lea, am responsabilitatea să fac acest lucru, pentru că dacă moțiunea va trece ajungem la președinte, la Klaus Iohannis, iar convingerea mea este că PSD va pierde guvernarea", a explicat premierul.

Întrebat ce va face dacă va fi desemnat să formeze un nou guvern, Sorin Grindeanu a răspuns că singurul lucru pe care nu-l va accepta este acela de a fi "actor principal în spargerea PSD".

"Singurul luru pe care nu-l accept, singurul lucru pe care nu-l accept și nu vreau să fac parte din așa ceva, și nu voi face parte, este să fiu pus în situația, și asta n-o s-o fac, de a fi actor principal în spargerea PSD. Așa ceva n-o să accept niciodată", a punctat Sorin Grindeanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-19

TAGURI: grindeanu, dragnea, dialog, ultima ora, miercuri, motiune, premier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TILICA
19 Iun 2017

PENTRU SALVAREA RO ESTE NEVOIE URGENT DE ALEGERI ANTICIPATE ODATA CU VALIDAREA REFERENDUMULUI PRIVIND REDUCEREA NUMARULUI DE PARLAMENTARI LA 300, PENTRU A SE ALCATUI UN LEGISLATIV DIN PARLAMENTARI CARE NU AU FACUT PARTE, DUPA 1989, DIN NICI O ORGANIZATIE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA NUMITA PARTID POLITIC SAU FORMATIUNE POLITICA. NUMAI O REVOLTA GENERALA ADEVARATA POATE SCOATE RO DIN GHEARELE CARACATITEI CORUPTIEI CARE A CAPTURAT TARA DUPA 1989. CLASA POLITICA ESTE CEA CARE A MAFIOTIZAT ROMANIA. TOATE INSTITUTIILE SI AUTORITATILE STATULUI APARTIN MAFIEI ASA CUM A DECLARAT IN FATA COMISIEI PARLAMENTARE FOSTUL SEF AL SPP GEAL BUMITRU ILIESCU . FENOMENUL SOCIO-CRIMINAL LA NIVEL NATIONAL ESTE IN RO MAI COMPLEX DECAT A FOST IN ITALIA SAU EXISTA IN ALTE TARII INAPOIATE ALE LUMII UNDE CANIBALISMUL E PE FATA.
ROCK
19 Iun 2017

Postac basist,vrei ca guvernarea psd sa indrepte coruptia generalizata pe perioada mandatului lui BASINESCU.Alegeri anticipate de ce?Vreti voi,dar nu se poate.Ati avut in mina aprobat referendumul cu 300 parlamentari,dar ati votat legea uninominalului si au rezultat 600.Caracatita coruptiei s-a extins in regimul betivului de BASESCU,cu gasca lui de mafioti ,care au furat la greu,au saracit populatia,iar smecherii s-au imbogatit.Ati fost o clasa politica pusa pe capatuie si imbogatire.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...