2019-01-17 23:39


GRINDEANU: „Prezența lui IOHANNIS în piață, o surpriză neplăcută!”. Vezi de ce spune PREMIERUL că protestele sunt politizate

 |  19:54
GRINDEANU: „Prezența lui IOHANNIS în piață, o surpriză neplăcută!”. Vezi de ce spune PREMIERUL că protestele sunt politizate

Prezența președintelui Klaus Iohannis la protestele din stradă de săptămâna trecută a fost "o surpriză neplăcută", a afirmat premierul Sorin Grindeanu.

"Pentru mine, a fost o surpriză neplăcută prezența președintelui în stradă săptămâna trecută. Eu am încercat, și nu cred că mă poate acuza nimeni, am încercat în această perioadă să am o relație instituțională corectă cu Administrația Prezidențială. Ba chiar, poate de multe ori, am lăsat de la mine anumite lucruri, tocmai pentru a avea dialog", a declarat Grindeanu la Antena 3, citat de Agerpres.

Grindeanu a continuat să critice modul în care mesajele sunt reflectate în cadrul protestelor. "Nu mi se pare că argumentele însoţite de agresivitate verbală sunt cele care trebuie să primeze. De multe ori, această hiperbolizare e binelui şi fanatismul în a crede că ceea ce gândeşti tu e corect s-ar putea să ducă la rău", a afirmat el.

Prim-ministrul a mai spus că există "semnale" că protestele au fost politizate.

"Am urmărit tot ceea ce s-a întâmplat, şi ceea ce s-a strigat, şi sunt semnale, sunt anumite lucruri clare politic în aceste întâlniri, cum sunt oameni care sunt veniţi în piaţă fără de culoare politică, dar în urmă cu şase săptămâni noi am avut alegeri. Cele mai bune sondaje, păreri, modul în care te exprimi într-o ţară democratică se fac prin alegeri, iar noi am câştigat aceste alegeri", a spus el, potrivit News.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-29

TAGURI: grindeanu, iohannis, presedinte, premier, proteste, surpriza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DARIUS
29 Ian 2017

Grindeanu tu nu ai copii si nevastă?bai papagalule balbait iesi în strada daca ai curaj.infractorule tu si tatăl tău degenerat.bai voi nu o sa mai iesiti pe strada.mortii ma tii antena 3 si rtv de ziaristi slugi.
B1
29 Ian 2017

Mănăstire fti mortii ma tii si tie si lui tăriceanu infractorul trădător de țară si parazit de profesie.iesi în strada mănăstire f mortii m a t ii de slugă.
DRALL
29 Ian 2017

Bai dragnea cat de prost poți sa fii sa te autodistrugi.
DR.F
29 Ian 2017

Aceste animale nu mai trebuoesc bagate in seama
Random imageUltimele stiri

loading...