2017-01-21 04:17

EVENIMENT


Guvernul le-a făcut program unic instituţiilor publice

 |  16:35
Guvernul le-a făcut program unic instituţiilor publice

Programul zilnic de lucru al ministerelor, al prefecturilor, dar şi al instituţiilor deconcentrate, va fi de acum înainte acelaşi, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00, a anunţat premierul Mihai-Răzvan Ungureanu.

Al doilea om în stat susţine că prin circulara emisă de Secretariatul General al Guvernului s-au unificat programele de lucru în instituţiile administraţiei centrale. Întrebat de jurnalişti, dacă a dispus ca bugetarii să lucreze şi peste program, Ungureanu a răspuns retoric: “Ce înseamnă mai mult? Există un program fix, de la ora 8.00 până la 16.00”.

Totodată, premierul a negat informaţia cum că circulara venită de la Secretariatul General al Guvernului ar fi fost emisă deoarece s-a constatat că bugetarii nu respectă programul de lucru, 08-00 – 16.00.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-28

TAGURI: Premier, traian_razvan_ungureanu, institutii, program, uniformizareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PERSEVERENT.
15 Feb 2012

Cei care ajung pe functii mari in Romania mai au inca sindromul Ceausescu pe creier, care se pricepea la toate, de la productia de fonta la avorturi. Asa procedeaza si premierul Ungureanu, care se ocupa de lucruri mici, pe care nu le cunoaste si nu le intelege. Programul bugetarilor trebuie sa fie o chestiune flexibila, functie de problemele cetatenilor. Daca toti bugetarii termina programul la ora 16, cum isi vor mai plati acestia impozitele si taxele, de exemplu, daca ghiseele se inchid la aceisi ora? Cum va obtine un bugetar un act de la administartia financiara, daca vine sa il ridice cand termina el programu? Chiulind de la servici, ar putea fi raspunsul. Apoi, ceia ce habar nu are Ungureanu, programul 9-17, de la Guvern, era astfel stabilit pentru a fi corelat cat de cat cu programul functionaresc de la Bruxeles, unde programul de lucru incepe cu o ora mai tarziu decat la noi, din cauza diferentei de fus orar. Dupa noul program stabilit de Ungureanu, cei de la Bruxeles vor vorbi siguri incepand cu ora 15.
MOROMETE
16 Feb 2012

Asta este singura mare problemă din economia românescă ce rămâsese nerezolvată. În rest, lapte şi miere. Economia: duduie, evaziunea fiscală: eradicată, investitorii străini: se îmbulzesc la frontiere, terenurile arabile: nu mai găseşti o palmă de pământ necultivată, cazinourile: falimentează zilnic din lipsă de clienţi, au mai rămas doar nişte jidani, pardon ovrei, care cică mai au de spălat câteva miliarde (probabil,de la petrol şi praful de puşcă ). Dar asta nu-i deranjează pe românaşii de rând că, spălarea se face în VSD (vineri-sâmbătă-duminica). Nu ne facem griji în privinţa asta. Băiţii, cu ochii albaştrii au situaţia sub control. Nu aşa traiane ? Ghici care din ei: preş. sau premuieru ?

Adauga un comentariu

Random image