2018-12-16 01:52


Hackerul român Guccifer a fost adus în România

 |  17:08
Hackerul român Guccifer a fost adus în România

Hackerul român Marcel Lehel Lazăr, cunoscut sub presudonimul de “Guccifer”, a fost adus, astăzi, din Statele Unite ale Americii în România pentru ispășirea pedepsei, au declarat surse din cadrul ANP citate de Mediafax.

Surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au declarat că Marcel Lehel Lazăr, cunoscut sub presudonimul de “Guccifer”, a fost adus sub escortă, marți, pe aeroportul Henri Coandă din Capitală, urmând să fie încarcerat la o unitate de detenție.

Hackerul român a fost cel care a dezvăluit că Hillary Clinton a folosit în interes de serviciu un cont personal de e-mail pe durata mandatului de secretar de Stat și a fost condamnat, pe 1 septembrie, la 52 de luni de închisoare de către un tribunal din statul american Virginia, conform Washington Post. Marcel Lehel Lazar, cunoscut sub presudonimul de “Guccifer”, a fost extrădat în Statele Unite în anul 2014 și a pledat vinovat în luna mai 2016 la acuzațiile de furt de identitate și acces neautorizat asupra unor computere.

Odată cu folosirea în interes de serviciu a unui cont personal de email pe durata mandatului de secretar de Stat de către, Hillary Clinton a încălcat reglementările federale privind corespondența oficială. Acest lucru a fost dezvăluit pentru prima dată de Marcel Lehel Lazăr, condamnat la 4 ani și 4 luni de închisoare de către judecătorul James C. Cacheris din statul Virginia.

Lazăr a recunoscut că a comis atacuri cibernetice asupra aproximativ 100 de americani de-a lungul unei perioade de 14 luni. Atacurile au vizat inclusiv celebrități, directori de afaceri și personaje politice precum Sidney Blumenthal, un consilier cu care Clinton a corespondat folosind contul personal e-mail, confidenți ai fostului președinte George W. Bush și fostul secretar de stat Colin L. Powell. După ce a avut acces la conturile de email ale victimelor și a aplicat diferite tactici inclusiv fraudă, furt de identitate și hărțuire, Lazăr ar fi predat mass-media documentele furate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-11

TAGURI: hacker, guccifer, marcel lehel lazar, anp
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
11 Oct 2016

HA HA...CAPITALISTII DE CUMETRIE AU PLATIT BLACK CUBE SI AU AJUNS LA PUSCARIE ...SI UN HACKER DE LA CUCA MACAII A SPART SUTE DE EMAILURI LA TOT FELUL DE VIP-URI...........CU OCAZIA ASTA AM AFLAT SI NOI CA MAFIA BANCARA DA ORDINE POLITICIENILOR DIN GRUPUL BASESCU-MAIOR-MOLDOVEANU CE PROPRIETATI SA MAI FURE CU A-N-R-P SI CE ASASINATE SA MAI FACA PE TERITORIUL EUROPEI CU INFRASTRUCTURA SI LOGISTICA STATULUI ROMAN CARE A AJUNS O CARPA IN MANA MAFIOTILOR>>>>>>PE M-R-UNGUENT CAND O SA-L ARESTATI? A FACUT EXACT CE A FACUT SI GUCCIFER>>>ADICA A COORDONAT ACCESUL NEAUTORIZAT AL SPIONILOR BLACK CUBE LA EMAILURILE PROCURORULUI SEF AL D-N-A>>>ORI E ACEEASI LEGE PENTRU TOTI..ORI DACA NU DESFIINTATI JUSTITIA SI NE FACEM DREPTATE CA PE VREMEA IMPERIULUI ROMAN...EXECUTII PE STADIOANE CU CIRC SI CU ANIMALE DE LUPTA...CARE ALEGORICE....MAZARE IMBRACAT IN UNIFORMA DE NAZIST SS SI FARAON IMPREUNA CU HERGHELIA DE CURVE SA FACA ATMOSFERA DE CIRC
COSTICA
11 Oct 2016

Noi suntem foarte ambițioși!Oferim tuturor cel mai nou sistem de colaborare part-time la domiciliu! Castiguri garantate prin contract de comision! Activitatea este usoara si relaxanta! Oamenii au inceput deja sa castige bani! Cereti chiar acum mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN
Random imageUltimele stiri


loading...