2019-03-22 10:27


Hanibal Dumitraşcu a murit. Cunoscutul psiholog suferise un ACCIDENT VASCULAR și era internat în spital

 |  16:26
Hanibal Dumitraşcu a murit. Cunoscutul psiholog suferise un ACCIDENT VASCULAR și era internat în spital

Hanibal Dumitraşcu a murit duminică, după ce, în urmă cu trei zile, a suferit un accident vascular, informează România TV.

Psihologul Hanibal Dumitraşcu, a murit duminică la Spitalul Universitar din Bucureşti, la vârsta de 54 de ani. Acesta se afla internat încă de joi.

Psihologului i s-a făcut rău în timp ce mergea pe stradă. O ambulanţă l-a dus de urgenţă la spital, unde a intrat direct în operaţie. Medicii au constatat că Hanibal Dumitraşcu suferise un atac cerebral, starea lui fiind critică.

Citeşte şi Hanibal Dumitraşcu, operat de urgenţă. Psihologul este în stare foarte gravă

Cu câteva ore înainte de accidentul vascular, psihologul era într-o stare foarte bună și nimeni nu avea să prevestească necazul ce avea să-l lovească. Hanibal Dumitrașcu a fost invitat la România TV, unde a analizat scandalul de la vârful statului. Psihologul Hanibal Dumitrașcu era unul dintre invitații de marcă ai emisiunilor România TV.

Hanibal Dumitrașcu a fost conferențiar universitar doctor la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, acolo unde şi-a îndrumat studenții cu pasiune. Hanibal Dumitrașcu este și membru al Colegiului Psihologilor din România, precum și autor al mai multor volume de specialitate. Psihologul era căsătorit cu Mirela Dumitrașcu și avea două fete gemene, Maria și Ioana.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-20

TAGURI: hanibal dumitrascu, psiholog, accident vascular,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
20 Mai 2018

am mai zis si am mai solicitat, cand se intampla cate un eveniment de acest gen, ziaristii de investigatie ar trebui sa fie "mult mai pe faza" si nu ca acest articol, ca o nuca in perete, care mai mult lucreaza la imaginea defunctului , in loc sa vorbeasca despre subiectul initial si arzator( inclusiv prin curiozitatea declansata la cititor) si anume ce circumstante a r fi stat la un asa eveniment( adica din cauza varstei tinere, in special), era mare mancator de carne, era tutungiu, bea alcool prea mult, era supraponderal, avea stress de o anume natura, etc., etc., pentru ca asa se scrie un articol, si -mai mult- acesta devine EDUCATIV, adica isi atinge tinta pe care orice ziarist ar trebui sa o aiba, sa spuna adevarul si sa educe populatia...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...