2019-02-22 12:26


Haos la Bucur Obor. Circulaţia tramvaiului 21 BLOCATĂ pe ambele sensuri după ce unui bărbat i s-a făcut rău şi a fost prins sub tramvai

 |  15:27
Haos la Bucur Obor. Circulaţia tramvaiului 21 BLOCATĂ pe ambele sensuri după ce unui bărbat i s-a făcut rău şi a fost prins sub tramvai

Haos la intersecţia Bucur Obor. Circulaţia tramvaielor liniei 21 este blocată pe ambele sensuri, după ce unui bărbat i s-a făcut rău şi a căzut pe şine, fiind prins sub tramvai. Victima este în stare foarte gravă, iar echipajele medicale aflate la faţa locului fac manevre de resuscitare a bărbatului.

Conform purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu, victima este un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani. În prezent, circulaţia tramvaielor liniei 21 este blocată pe ambele sensuri, iar la faţa locului se află echipaje de poliţişti care dirijează traficul.

“Se pare că pietonului i s-a făcut rău și a căzut în fața tramvaiului. Polițiștii sunt la fata locului. Traficul e blocat în ambele sensuri și urmează să stabilească cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs aceste eveniment. Din primele estimări se pare că bărbatul e rănit grav, urmează ca cei de la ambulanță să se pronunțe. Se efectuează cercetari la fața locului, iar șoferii care intenționează să se deplaseze în zonă, să încerce să evite locul. Polițiștii deviază traficul, nu se circulă absolut deloc pe ambele sensuri pe linia de tramvai”, a declarat Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt Brigada Rutieră, citat de Digi 24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-24

TAGURI: bucur obor, barbat, tramvai 21, circulatie blocata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...