2018-12-15 09:01


HAOS CU REZULTATELE DE LA BAC. Portalul Ministerului Educaţiei e "MORT"

 |  14:02
HAOS CU REZULTATELE DE LA BAC. Portalul Ministerului Educaţiei e "MORT"

Portalul Educaţional SEI - portal.edu.ro - unde ar trebui să se afișeze rezultatele la examenul de bacalaureat din acest an, a picat de tot de o oră (n.r - 12.45). Ministerul Educaţiei invocă aceeaşi problemă de fiecare dată în ultimii ani, traficul mare pe acest site. Însă nici nu a făcut nimic ca să rezolve această problemă stringentă, mai ales în această perioadă, atât pentru elevi, cât şi pentru părinţi.

Portalul Educaţional SEI (portal.edu.ro) găzduieşte anual, sau măcar ar trebui să găzduiască, afişarea rezultatelor admiterii computerizate în licee şi şcoli de arte şi meserii - ADLIC, repartizarea pe posturile vacante a profesorilor admişi la examenul de titularizare, rezultatele examenului de bacalaureat, site-urile web ale şcolilor şi liceelor din România, forumul de discuţii pe teme educaţionale.

Portalul SEI este cea mai importantă comunitate virtuală din România, reunind profesori, elevi şi părinţi din toată ţara. Portalul educaţional SEI este un site al Ministerului Educaţiei şi Cercetării, realizat şi administrat de compania SIVECO România, conţinutul informaţional fiind asigurat de specialiştiii din cadrul Ministerului Educaţiei şi Cercetării.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-01

TAGURI: portal, edu, rezultate, bacalaureat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...