2019-01-22 02:17


HAT-TRICK pentru Iohannis: după TRUMP, urmează MERKEL și MACRON

 |  10:12
 HAT-TRICK pentru Iohannis: după TRUMP, urmează MERKEL și MACRON

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua săptămâna viitoare, în perioada 19 - 20 iunie, o vizită la Berlin, au declarat pentru Agerpres surse oficiale.

Potrivit acestora, șeful statului va avea întrevederi cu omologul său german, Frank Steinmeier, și cu cancelarul Angela Merkel.

De asemenea, au adăugat sursele citate, în marja Consiliului European de la Bruxelles, care va avea loc în perioada 22-23 iunie, președintele Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu șeful statului francez, Emmanuel Macron.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-10

TAGURI: iohannis, macron, merkel, trump
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Iun 2017

MErkel (adica MAMA TERORISTILOR)..a transformat Germania in TERROR-ISTAN..este exact opusul lui Donald Trump..iar numele corect este ANGELA HITLER..este fata biologica a lui ADOLF HITLER cu numele schimbat Sa speram ca dispare din peisaj la urmatoarele alegeri,spre binele omenirii
ADOLFINA MERKEL
10 Iun 2017

Ce tot ma criticati ca am facut si eu un bine oamenilor din Siria este mai periculoasa cersetoria conationalilor vostrii decât un terorist bine educat pentru ca timpul de manifestare a fiecăruia este mai mic in cazul arabului si deci ne va afecta mai Putin in viitor .
HENRIETTA FERNANDO
10 Iun 2017

Bună ziua, Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi oportunității de viață. Noi oferim tot felul de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de acasă, împrumut student, împrumut de afaceri, împrumut de investiții, consolidarea datoriilor, și mai mult. Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu căutați mai mult, deoarece suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru de trecut. Oferim împrumut de la 5000 de euro la 50.000.000 de euro la o rată a dobânzii extrem de ridicată de 2%. Contactați-ne astăzi prin e-mailul nostru acum și vom fi bucuroși să vă facem problemele financiare și lucrurile din trecut. Nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Trimiteți-ne un e-mail la: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Iun 2017

Cancelarul german Angela Merkel, precum și președintele francez Emmanuel Macron își dau seama de consecințele regimului Trump care spune că nu le mai vor proteja tarile de Rusia daca nu-si platesc obligatile catre NATO. Rezultatul, după câteva momente de nevroza inițiată de către francezi și germani, a fost pentru ambele țări să înceapă brusc discutiile cu Rusia..Mai ales ca la baza militara de la Incirlik din Turcia au fost evacuati militarii germani datorita implicarii in puciul esuat impotriva regimului Erdogan/Intrebare CAT MAI SUPORTA EUROPA ASEMENEA PERSONAJ TOXIC PRECUM ANGELA MERKEL?(Donald Trump i-a si spus la Washington direct-Doamna MERKEL va rugam INCETATI CU TERORISMUL)
Random imageUltimele stiri

loading...