2019-02-19 19:33


HORODNICEANU pleacă de la șefia DIICOT în luna MAI. Unde va activa după terminarea mandatului

 |  23:15
HORODNICEANU pleacă de la șefia DIICOT în luna MAI. Unde va activa după terminarea mandatului

Secţia pentru procurori a CSM discută vineri cererea actualului şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Daniel Horodniceanu de a reveni la Serviciul Teritorial Iaşi al DIICOT, după încheierea mandatului la conducerea instituţiei, informează News.ro.

Pe ordinea de si a Secţiei pentru procurori a CSM de vineri figurează "Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 4290/2018 privind cererea formulată de domnul DANIEL CONSTANTIN HORODNICEANU, procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, prin care solicită continuarea activităţii pe o funcţie de execuţie la Serviciul teritorial Iaşi al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, la încetarea mandatului funcţiei de conducere deţinută".

Mandatul lui Horodniceanu la conducerea DIICOT expiră în luna mai, e fiind numit în funcţie în urmă cu trei ani, la data de 19 mai. Anterior numirii, din 2012, a deţinut funcţia de procuror-şef în cadrul Serviciului Teritorial Iaşi al DIICOT.

Recent au apărut informaţii conform cărora ar fi fost vizat într-un dosar DNA care a fost clasat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-16

TAGURI: horodniceanu, diicot, csm, procuror
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...