2017-01-19 11:13

EVENIMENT


Horror în Primăverii. O jurnalistă şi-a ucis mama şi apoi s-a spânzurat

 |  16:39
Horror în Primăverii. O jurnalistă şi-a ucis mama şi apoi s-a spânzurat

Ojurnalistă şi-a omorât mama după care s-a sinucis prin spânzurare, în cartierulPrimăverii. Aceasta este pista pe care o investighează ofiţerii ServiciuluiOmoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. Vecinii spun că ziarista avea excese defurie, semne ale unor boli psihice, dar acestea nu pot fi dovedite de actemedicale.

Marţi seară, la ora 20.20, vecinii dinimobilul situat pe strada Primăverii la numărul 43 au sunat la Dispeceratul 112şi au reclamat un miros puternic de cadavru. La faţa locului au ajuns pompieriicare au intrat în apartamentul situat la etajul întâi, prin balcon, cu ajutorulscării. În momentul în care au forţat geamul, un miros insuportabil a învăluitimediat zona. Atât pompierii, cât şi membrii echipajului de poliţie au vomatinstantaneu. Era clar pentru echipajul SMURD că intervenţia lor nu mai eranecesară. La faţa locului a ajuns grupa operativă formată din specialişticriminalişti, ofiţeri ai Serviciului Omoruri, medic legist şi procuror dincadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi au declanşatcercetările.

Cadavredescompuse

Uşa au găsit-o încuiată prin interior,iar cheile erau în yală. În casă nu erau urme de răvăşire. De caloriferul dinsufragerie au găsit o femeie spânzurată, Cristina Verona, învârstă de 44 de ani, iar în dormitor o altă femeie decedată, ElenaPârvulescu, în vârstă de 77 de ani. Medicul legist a stabilit că moartea seinstaurase de cel puţin 72 de ore. “Cadavrele erau înstare avansată de descompunere. Practic, puteau fi adunate cu făraşul. Niciunul dintre noi, şi vorba aceea suntem obişnuiţi cu astfel de imagini şimirosuri, nu am scăpat fără să vomăm. Pe corpul femeii mai tinere nu au fostgăsite urme de violenţă. Ceea ce s-a speculat ca fiind tăieturi era de faptpielea care a plesnit în urma procesului de descompunere”, ne-au declarat sursedin echipa de anchetă.

Cadavrele au fosttransportate la INML în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzeimorţii.

Anchetatorii merg pedouă variante. Una este cea a unei crime urmate de sinucidere, iar alta este desinucidere şi moarte naturală în urma unui infarct. Poliţiştii spun că nuexistă urme de efracţie şi nici urme de răvăşire a apartamentului. Totuşi,verdictul va fi luat după încheierea autopsiei. Apartamentul din Primăveriiaparţinea Cristinei Verona, iar mama ei locuia în Drumul Taberei.

Vecinii povestesc că fiica ar fi avutunele probleme psihice.

Fostofiţer ONU

Cristina Verona, în vârstă de 44 deani, a terminat Liceul "Zoia Kosmodemianskaia", promoţia 1985.Ulterior a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din Bucureşti şiUniversitatea Komenius din Bratislava. Vorbea fluent engleză, franceză, sârbă,italiană şi slovenă. Conform CV-ului depus pe siteul BestJobs, Cristina Veronaa lucrat ca editor-şef la "Sale&Pepe România", cea mai popularărevistă de gastronomie din Italia, editor-şef la "The Reader`sDigest", revistă americană de interes general, care conţine articole de călătorie,materiale medicale, articole de aventură, informaţii despre natură, umor,interviuri cu personalităţi, povestiri de interes general, sfaturi practice,biografii, editor-şef la "ELLE România", cea mai vândută revistă demodă din lume, corespondent la Bucureşti pentru compania americană "TheBureau of National Affairs, Inc.", cu sediul în Washington, societateacare realizează analize în materie de drept şi afaceri, director de PR la AgenţiaGrafitti BBDO, ofiţer de informaţii publice la Înaltul Comisariat pentruRefugiaţi al Naţiunilor Unite şi jurnalist la "The Associated Press".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-27

Mai multe imagini:
Horror în Primăverii. O jurnalistă şi-a ucis mama şi apoi s-a spânzurat
zoom
Horror în Primăverii. O jurnalistă şi-a ucis mama şi apoi s-a spânzurat
zoom
Horror în Primăverii. O jurnalistă şi-a ucis mama şi apoi s-a spânzurat
zoom
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image