2017-01-21 19:31

EVENIMENT


Hosni Mubarak ar fi intrat în comă

 |  09:16
Hosni Mubarak ar fi intrat în comă

Fostul preşedinteegiptean Hosni Mubarak ar fi intrat în comă sau chiar ar putea fi pe moarte,potrivit presei, care evocă zvonuri conform cărora acesta ar fi plecat înGermania după ce a renunţat la putere vineri, relatează postul de televiziuneCBS în pagina electronică.

Potrivit ediţiei deduminică a cotidianului egiptean Al-Masry Al-Youm, Mubarak a intrat în comă. Ziarul reia zvonurile conform cărora fostulpreşedinte, în vârstă de 82 de ani, a leşinat de două ori în timpul discursuluisău de joi, în care anunţa că nu va demisiona, cu o zi înainte de a pleca de la putere.

Revista israeliană de limbă franceză JSS News susţine la rândul său căMubarak este pe moarte, la un spital din Baden, Germania.Zvonurile potrivit cărora Hosni Mubarak ar suferi de cancer sunt vechi, dar JSSNews precizează că acesta este deja în fază terminală.

În pofida zvonurilor, un oficial din cadrul administraţieiBarack Obama a declarat duminică pentru Washington Post că Statele Unite credcă fostul preşedinte egiptean se află în continuare în staţiunea balneară Sharmel-Sheikh, unde deţine o locuinţă. Premierul egiptean a confirmat aceastăinformaţie.

Totuşi, mai mulţi localnici au declarat pentruWashington Post că, în opinia lor, deşi Mubarak a venit în Sharm el-Sheikhimediat după ce a demisionat, el s-a îmbarcat rapidla bordul unui avion către Abu Dhabi, de unde şi-a continuat călătoria spreGermania.

La rândul lor, germanii respingaceste zvonuri. "El nu se află în Germania şi nici nu este pe drum",a declarat duminică noaptea Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt alcancelarului german, Angela Merkel. "Este un nou şir de zvonuri. Nu avem nici oinformaţie despre acest lucru şi ar avea nevoie de viză, deci ar trebui săştim", a adăugat acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-04-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image