2016-12-05 12:47

EVENIMENT


Hotelierii, sfătuiţi să scadă cu 50% tarifele din cauza vremii

 |  13:52
Hotelierii, sfătuiţi să scadă cu 50% tarifele din cauza vremii

Preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad, a cerut joi hotelierilor să reducă tarifele la jumătate şi să acorde o masă gratuită turiştilor blocaţi în hoteluri din cauza ninsorii şi a viscolului.

Acesta a declarat că o parte dintre aceştia au acceptat deja, anunţă Mediafax.

„Sunt turişti rămaşi în hotelurile din Bucureşti, de exemplu, şi ale căror zboruri spre diverse destinaţii s-au anulat, sunt unii care s-au cazat în Capitală şi veneau dinspre Cluj, în drum spre Constanţa, sau sunt oameni care au rămas în staţiuni şi n-au mai putut pleca, pentru că o parte din drumuri au fost închise Din acest motiv, acum gradul de ocupare al hotelurilor este mult mai mare ca de obicei, dar nu vrem să profităm de acest lucru”, a declarat Murad.

Acesta a precizat că peste 10.000 de turişti sunt blocaţi în diverse oraşe şi staţiuni din toată ţara, ca urmare a stării vremii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-02

TAGURI: hotelieri, tarife, viscol, mohammad_muradComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

ANRE vrea să scadă tarifele de distribuție a energiei electrice. Cu cât scad facturile Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) vrea să reducă din nou, de... 02 Dec 2016 | (0)
ÎNCEP NINSORILE: Cod galben de viscol și ninsori Meteorologii au emis un cod galben de ninsori însemnate cantitativ și viscolite zonele de munte,... 30 Noi 2016 | (0)