2017-01-19 23:39

EVENIMENT


Hoţii sunt cu geana pe maşinile de lux

 |  13:21
Hoţii sunt cu geana pe maşinile de lux

Poliţiştii români de frontieră au descoperit anul acesta cca 358 de autovehicule ce figurau ca fiind furate de peste hotare. Principalul “furnizor˝ de autovehicule furate care tranzitează frontierele României este, în continuare, Italia, urmată de Germania şi Ungaria, iar persoanele implicate sunt cetăţeni români, bulgari, moldoveni, ucraineni, portughezi, spanioli, olandezi, italieni, albanezi, sirieni, turci şi sârbi.

In procente, creşterea furturilor auto operată în străinătate trece de 24 % faţă de anul 2010.

Vehiculele declarate furate în străinătate şi descoperite în zona de competenţă a poliţiştilor de frontieră români au fost 268 autoturisme, 29 automarfare, 11 microbuze, 41 motociclete şi 9 remorci auto. Rutele folosite de către traficanţi sunt, în general, orientate dinspre ţările vest europene cu finalitate în ţările est-europene şi foste membre CSI, respectiv Italia - Austria - Ungaria - România, Germania - Austria - Ungaria - România - Moldova şi Ucraina sau Italia - Serbia - România - Republica Moldova - Ucraina sau Federaţia Rusă.

Din categoria mărcilor de lux, BMV şi Mercedes sunt în topul preferinţelor hoţilor de maşini.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-05-21

TAGURI: poliţia, frontieră, maşini, hoţi, BMV, MercedesComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CORINE
09 Noi 2012

D-le emanuel delneau, va multumesc pentru apreciere si pentru ca ati adoptat si iubiti animalute.Basescu m-a dezamagit inca din 2007, imediat dupa ce l-am votat din nou la referendum.iar partidul lui nu mi-a placut niciodata.Dar nu pricep de unde ati dedus ca ii sprijin pe Iliescu & Bombonel (plus restul bandei) ?Apoi mai am ceva de spus.Nu am fost niciodata bugetar, nimeni din familia mea nu a fost si nu este bugetar.Sa auzim de bine!

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri