2017-01-17 04:42

EVENIMENT


Îl credem nevinovat pe Mihăilescu

 |  18:00
Îl credem nevinovat pe Mihăilescu

Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a declarat, ieri, că Uniunea „nu are nimic de făcut” în cazul condamnării lui Şerban Mihăilescu, subliniind că sentinţa nu este definitivă.

„Este o chestiune privată, UNPR nu are nimic de făcut, în plus, sentinţa nu este definitivă, este cu recurs”, a declarat presei Eugen Nicolicea despre condamnarea cu suspendare a lui Şerban Mihăilescu. El a mai precizat că imaginea lui Şerban Mihăilescu nu va fi afectată „mai mult decât a fost afectată în decursul timpurilor”. „Eu nu cred că va fi afectată, ba din contră, de data aceasta ştirea aceasta arată că...  înclinăm să credem că este chiar nevinovat”, a mai spus el.

Nicolicea a mai subliniat că Mihăilescu va fi în continuare parlamentar, subliniind că „drepturile electorale se pot pierde doar ca o pedespsă complementară, şi la o pedeapsă cu suspendare nu se pot pierd drepturile”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GEORGE
20 Dec 2011

Un spagar nenorocit . Sa fie condamnat ,cu executa re.
SOCRATES
21 Dec 2011

bai nicolicea, mai curata -ti hainele de matreata c ind iesi pe sticla :) apr opo,sotia matale tot in C A la teve romania??? iese un banut? ceva cascaval? ??

Adauga un comentariu

Random image