2019-01-22 18:55


Iliescu, Băsescu și Dragnea vor fi chemați la AUDIERI la Comisia SPP

 |  19:15
Iliescu, Băsescu și Dragnea vor fi chemați la AUDIERI la Comisia SPP

Preşedintele comisiei parlamentare de anchetă privind eventuala implicare a SPP în activităţi politice, Daniel Butunoiu,a declarat, marţi, că membrii comisiei au votat o listă a persoanelor care vor fi invitate la audieri, printre care foşti preşedinţi şi premieri, dar şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Am votat, în unanimitate, o serie de nume ce se propune a fi chemate la audieri. Pe această listă se află Liviu Dragnea, premierul Dăncilă, foştii preşedinţi Ion Iliescu, Traian Băsescu, Emil Constantinescu, foşti premieri, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Victor Ponta”, a declarat, marţi, la Parlament, preşedintele comisiei de anchetă privind eventuala implicare a SPP în activitatea partidelor politice, senatorul PSD Daniel Butunoiu, la finalul unei şedinţe a comisiei, transmite Mediafax.

El a adăugat că va fi invitat şi directorul SPP, Lucian Pahonţu. „Este una din persoanele vizate direct de această anchetă”, a indicat Butunoiu.

Şeful comisiei SPP a precizat că rămâne ca membrii comisiei să stabilească un calendar al audierilor „în funcţie de disponibilitatea de program a persoanelor propuse a fi invitate”.

Butunoiu a adăugat că lista conţine „în jur de zece" persoane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-16

TAGURI: comisia spp, psd, daniel butunoi, audieri, basescu, iliescu, dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
16 Oct 2018

TOTI MEMBRII COMISIEI SPP SUNT NISTE gunoaie umane in frunte cu PSD-istul Daniel Butunoiu, PRALAMENTUL ROMANIEI ESTE O ADUNATURA DE curve, perversi, idioti, semidocti, cretini, golani, stricati, tradatori etc
MAFIA PSD
16 Oct 2018

Ca sa mai incaseze niste bani in plus mafia psd mai face o comisie. Membrii acestei comisii incaseaza sume de bani din taxele si impozitele romanilor apoi ii varsa in bugetul mafiei psd. Huuuu gunoaie bolsevice.
ANONIM
16 Oct 2018

HA , HA , PRAFU SA SE ALEAGA DE TARA , DIN CAUZA SI INTERESUL LUI DRAGNEA . SA VA PUNA CALUSUL IN GURA SI SA VA FUTA IN CUR
@ANONIM
16 Oct 2018

Spp ul sunt niste paznici pe care stapanul lor pahontu (un criminal care a luat viata unui om la vanatoare)ii foloseste pentru prietenului sau intim iohanusSpioneaza pe cei din opozitieLe urez celor 2 casnicie fericita impreuna
Random imageUltimele stiri

loading...