2017-01-21 15:26

EVENIMENT


Iliescu: Băsescu să plătească!

 |  20:00
Iliescu: Băsescu să plătească!

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, ieri, la ieşirea din spital, comentând subiectul legat de protestele din ultimele zile, că se impune demisia Guvernului şi organizarea de alegeri anticipate.

“Oamenii protestează pe bună dreptate şi preşedintele plăteşte pentru această aventură, de a încălca sistematic Constituţia, de a nu ţine seama de instituţiile statului. (...) Arafat a fost doar scânteia care a aprins flacăra. Starea de nemulţumire mocnea. Aşa cum Revoluţia cică a pornit de la Tokes. El nu a determinat-o, a fost doar o scânteie. Preşedintele Băsescu trebuie să plătească. Decenţa ar impune ca un Guvern care nu mai are suport popular să-şi dea demisia. Politicienii trebuie să discute cu oamenii, chiar dacă nu au soluţii“, a spus Iliescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

I.E.
18 Ian 2012

Din respect pentru mortii "revolutiei" ce a dus la inscaunarea lui Iliescu,ar trebui sa evitati articole de acest gen.Iliescu trebuie sa-si spuna parerea in Justiei si sa se explice fata de noi romanii mai ales pt.mineriade.Atunci cum a platit el,presedintele tarii?Sau sunteti din baricada lui Iliescu si am gresit citindu-va?
GIGI
18 Ian 2012

Degeaba iesiti in strada sa faceti prapad,asta nu o sa duca la imbunatatirea calitatii poporului,faceti doar rau acestei tari,va chinuiti pe voi,si pe jandarmi,trebuie sa va abtineti de la distrugere... STOP VIOLENTEI !
PAIDEOS
18 Ian 2012

Cati dintre tinerii care citesc presa sunt constientii de intregul joc mediatic pe care cei de la USL il provoaca? Acesti semidocti se gandesc doar cum sa isi bata joc de romani. Iliescu, Ponta si Antonescu, aceasta trinitate a raului distrug munca unui Guvern care duce o politica corecta.
ANDREI1983
18 Ian 2012

nu se rezolva nimik cu atata violenta! trebuie sa se aseze la masa tratativelor si sa gaseasca solutii pasnice, ne-au ajuns doua mineriade!!!

Adauga un comentariu

Random image