2019-01-17 11:04


IMAGINI INCREDIBILE: Momentul în care Boureanu este LOVIT de un polițist!

 |  23:18
IMAGINI INCREDIBILE: Momentul în care Boureanu este LOVIT de un polițist!

Poliţistul Marian Godină a postat pe contul său de Facebook imagini în care poliţistul lovit de Cristian Boureanu ripostează şi îi dă acestuia un pumn, comentariul lui Godină fiind că reacţia colegului său a fost "proporţională şi corectă" şi că "aşa trebuia răspuns".

"Pentru cei care spuneau că poliţistul nu a avut nicio reacţie şi că a fost prea blând. Urmăriţi finalul. A avut reacţie sau nu? Eu zic că a fost o reacţie proporţională şi corectă. Mie, unul, mi-a făcut ziua mai frumoasă. Bravo, colegule! Aşa trebuia răspuns!", scrie Godină, postând imagini din seara incidentului în care a fost implicat fostul parlamentar Boureanu.

În imagini se vede cum, după ce este lovit în zona inghinală de Cristian Boureanu, poliţistul îl loveşte pe acesta în zona feţei.

Poliţiştii au susţinut că Boureanu, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate, a fost dus la Spitalul Floreasca după ce i s-ar fi făcut rău în timpul audierilor, el fiind transportat la unitatea medicală cu o ambulanţă SMURD. 

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv sâmbătă, pentru ultraj, după ce, în 9 iunie, a insultat şi lovit poliţişti care au oprit în trafic maşina în care se afla ca pasager. El a fost audiat timp de opt ore şi, potrivit unor surse, ar fi invocat stări de amnezie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-11

GALERIE MEDIA


TAGURI: boureanu, bataie, politisti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Iun 2017

un mare cretin acest BOU-reanu,in alte tari politia face uz de arma daca sunt atacati/Dar asta este consecinta "capitalismului de cumetrie" cu tot felul de beizadele si idioti care au fost 27de ani deasupra legilor Mi s-a facut greata...penibil/foarte bine ca l-au arestat 30de zile pe cocalar
REGHE
11 Iun 2017

Sper că in aceste 30 de zile sa devina fetiță ptr colegii de arest.....ptr a vedea fauna de unde si.a ales el neveste, neveste ce nu ai mai suportat sa stea cu acest BOU
CUCUVEAUA ROZI
11 Iun 2017

trebuia rupt cu bataia si apoi la parnaie
ANONIM
13 Iun 2017

Serios? Intr-o tara normala japita care apare in imagini ar fi mancat acum coliva acestui individ fara neuroni. Goana dupa senzationalul de prost gust si neam prost caracterizeaza aproape toata mass media de la noi.
CHRISTIAN CARLOS
07 Iul 2017

Sunt Christian Carlos, un creditor de bani privați, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere sau pentru a vă plăti facturile și o finanțare corporativă pentru imobiliare și orice fel de finanțare a afacerilor. De asemenea, ofer credite persoanelor fizice, firmelor și organismelor corporative la rata dobânzii de 3%. Îți dau împrumut oamenilor serioși care sunt interesați de împrumut dacă sunt interesați de acest e-mail: christianfinance11@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...