2019-01-17 07:11


Imagini INEDITE: Kovesi, TURIST la cetatea Deva

 |  22:18
Imagini INEDITE: Kovesi, TURIST la cetatea Deva

Laura Codruţa Kovesi s-a lăsat fotografiată în postura de turist. Șefa DNA a vizitat în weekend cetatea Deva, în județul Hunedoara.

Cele două fotografii cu șefa DNA la cetatea Deva au fost făcute de un localnic.

Bărbatul a postat pozele duminică seara, pe contul său de Facebook.

Laura Codruţa Kovesi a mai fost în Hunedoara ca turist și în urmă cu 2 ani, în august 2016, când a vizitat Sarmizegetusa Regia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-04

GALERIE MEDIATAGURI: imagini inedite, kovesi, dna, cetatea deva, hunedoara, turist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
04 Iun 2018

Poarta suspensor ??????
ANONIM
05 Iun 2018

COPII CIND MAI FACE ?????? SA O INTREBE PE UDREA
ANONIM
25 Iun 2018

Dc e asa sinistra? Plus ca e feminina ca.. Men in black, insa despre aceia stim de la hipnoza regresiva ca-s extrateresti nuc ce animalute cu tentacule, asa niste cefalopode reptiliene... ea/pe ce hram o poarta?
MIKIM
25 Iun 2018

Dupa cum vedeti, o poarta pe dreapta.
ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...