2019-02-20 13:35


IMAGINILE ZILEI: Cum a devenit Viorica Dăncilă ținta GLUMELOR pe internet

 |  22:46
IMAGINILE ZILEI: Cum a devenit Viorica Dăncilă ținta GLUMELOR pe internet

Premierul Viorica Dăncilă a devenit, luni seară, ținta ironiilor internauților după ce nu a fost lăsată de Liviu Dragnea să răspundă la întrebările presei.

Într-unul dintre clipurile ironice apărute pe Facebook, Viorica Dăncilă, apare într-un lift și doar privește, fără să spună nimic.

După ce Liviu Dragnea a susținut astăzi o declarație de presă, la finalul ședinței Biroului Permanent Naţional, unul dintre jurnaliști i-a adresat o întrebare și Vioricăi Dăncilă, care s-a și uitat în direcția sa.

Premierul s-a uitat și spre Dragnea, care i-a spus scurt „Haideți!” și i-a arătat imediat încotro să se îndrepte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-24

GALERIE MEDIA


TAGURI: imaginile zilei, viorica dancila, glume, internet
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CIUMA ROSIE PORCINA
24 Sep 2018

MUUUUUUUUUUUUUUU GROH GRoH MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ASTA NU I NIMIC !
25 Sep 2018

Pe langa tractoristul general cu dosar la tribunal care ,cand groful striga la el sa deschida dosare la jandarmi ca nu l au ajutat sa faca lovitura de stat ,doamna Dancila este un om deosebit,cu caracter Iohanus ,pohontu, tractoristul ...toata pleava asta nebuna ajunsa la carma tarii sunt niste creaturi care vor ajunge la puscarie
ANONIM
25 Sep 2018

Bre ce vise puscariabil-erotice puteti avea unii. Visati ca vor fi prinsi hotii ca sa faca puscarie pe bune! Nu aici, aici intra nevinovatii sau gainarii, hotzoii nu intra, nu mai visati imposibilul!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...