2019-05-20 13:50


IMAGINILE ZILEI: Ilie Năstase ARUNCĂ cafea peste fața lui Băsescu

 |  15:43
IMAGINILE ZILEI: Ilie Năstase ARUNCĂ cafea peste fața lui Băsescu

Ilie Năstase, candidat al UNPR la europarlamentare a fost filmat în timp ce arunca cu cafea peste fotografia lui Traian Băsescu de pe un cort electoral al PMP din zona Pieței Victoria. Imaginile au fost postate pe Facebook de liderul PMP București, Cristian Petrescu.

„Ești nebun, Iliuță! Te filmez”, se aude pe înregistrare vocea celui care filma, extrem de amuzat de fapta lui Năstase. 

Președintele PMP București Cristian Petrescu a depus la BEC o sesizare în legătură cu acest incident, cerând sancționarea lui Ilie Năstase, cu amendă între 1.000 și 2.500 lei, pentru deteriorarea materialelor electorale.   "Apreciem că acest gest deplorabil al domnului Ilie Năstase, personalitate publică ce se bucură de o notorietate răspândită, general în Armata română și candidat la alegerile europarlamentare din anul 2019 de pe listele partidului U.N.P.R., denotă o totală lipsă de respect atât față de scrutinul electoral pentru alegerea membrilor în Parlamentul European, dar mai ales față de toți cetățenii simpatizanți ai subscrisei și ai domnului președinte Traian Băsescu”, scrie Cristian Petrescu, în sesizarea depusă la BEC, potrivit Mediafax.   Reprezentanții PMP București condamnă acest gest și cer BEC să îl amendeze pe Ilie Năstase.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-23

GALERIE MEDIA


TAGURI: ilie nastase, candidat, unpr, cafea, cort, basescu, pmp
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


EI, șI?
23 Apr 2019

Foaia de cort, ca și hârtia SUPORTĂ ORICE! Bine că nu i-a dat-o direct în moacă, pe bune!
ANONIM
23 Apr 2019

Cât a fost primarul capitalei nu a făcut mai nimic să scape capitala de treceri la nivel cu calea ferată.https://petitieonline.ro/petitie/68886162.Distribuiți!Semnați,oameni buni!
CAMELEON
24 Apr 2019

HALUL IN CARE A AJUNS ARMATA ROMANA , CU GENERALI CURVARI , BETIVI , BORFASI , TRADATORI DE TARA SI VINZARI DE SECRETE MILITARE . MARE ALES A LUI GENERALISIMUL MAFIOT DE CATIFEA OPREA . LEGATURI CU AFACERISTUL NIRO . CU UNCHIUL IORDANESCU LA RULETA MAFIOTILOR
BRAVO ILIUTA
25 Apr 2019

Baga presiune! Pisa-te pe el!
ANONIM
04 Mai 2019

Bravo Ilie ,trebuia cu un cacat sa l improsti pe nemernicul asta scarbos si hot
Random imageUltimele stiri


STARBAG