2019-04-22 18:02


IMAGINILE ZILEI: Viorica Dăncilă, un nou ȘIR de GAFE într-o vizită de lucru

 |  16:19
IMAGINILE ZILEI: Viorica Dăncilă, un nou ȘIR de GAFE într-o vizită de lucru

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, aflată într-o vizită în judeţul Bacău, s-a exprimat greșit de mai multe ori. A spus, printre altele, „dezastrele produse de calamități” și că a „văzut anumite lucruri care nu sunt conforme cu realitatea”.

Întrebată ce poate să spună despre autostrada care va lega Moldova de Ardeal, Dăncilă a răspuns: „Dacă susţinem la nivel european o politică de coeziune, această coeziune trebuie să fie şi între regiunile ţării şi toate regiunile ţării trebuie să se dezvolte ca să ajungă la un anumit nivel. Eu susţin toate zonele, susţin şi Moldova”. „Vrem să mergem pe prevenire, şi mai puţin pe înlăturarea (...) dezastrelor produse de calamităţi şi, de aceea, trebuie să luăm în calcul toţi aceşti factori şi să încercăm încet, încet şi prin metode legislative, şi prin investiţii să punem la punct tot acest sistem”. „Am fost aici atunci când calamităţile au provocat atâtea dezastre.” „Să nu uităm, după decembrie, vremea nu ştim cum va fi”. „N-am spus că țara-i predispusă la calamități. Am spus că datorită intemperiilor vremii am avut calamități” „Ne-am trezit dintr-o dată cu țara cu mii de calamități, cu multe aluviuni și cu multe probleme create datorită intemperiilor vremii”. „Această investiţie este necesară pentru că, în cazul unor noi precipitaţii abundente, lucrarea poate fi afectată pe o lungime mult mai mare faţă de situaţia actuală, implicând costuri de refacere substanţial mai mari şi efecte colaterale majore”.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-05

GALERIE MEDIA


TAGURI: imaginile zilei, viorica dancila, gafe, bacau, calamitati, intemperii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PESEDISTILOR
05 Oct 2018

cind se sinucide idioata de mamalui bula sunati 112
ANALFABETA.......
05 Oct 2018

......nu a mai avut fitzuica scrisa de puscariasul vâlcov. Gunoaie pesediste acum vedeti fatza acestei epave politice. Poate a vazut intreaga Romanie cine ne-a reprezentat la Strasbourg :o agramata care in lipsa fitzuicii terorizeaza limba romana. Este dupa chipul si asemanarea votantilor mafiei psd. Huuuuuuuu.....ciumati rosii !.
# P0ZĂ BETON
05 Oct 2018

Scutire MEDICALĂ ...
VACA VEORICA
06 Oct 2018

DUPA CE A " ULUIT " UE CU PREZENTA EI LA BRUXELL , S-A FACUT DE CACAT SI LA BACAU . MULTE GENERATII VIITOARE VOR FI JENATE CA AU AVUT CA PRIM MINISTRU O TARANCA PROASTA CA ASTA .
COADA DRACULUI
06 Oct 2018

O FACATIARE DE VACA NEBUNA , CARE SA TINUT O VIATA CU TIITOARELE SI MATROANELE DUPA MUSTATA SEF DE GASCA COSA NOSTRA
ANONIM
07 Oct 2018

Bai onanistilor ! daca va place s au nu va place este treaba voastra Tot ce spuneti este rodul prostiei voastre si a rautatii voastre Daca nu va place prim ministrul aveti ocazia in 2019 sa alegeti voi pe cine doritiCiolos ar fi cel mai bun Veti avea magazine cu pisat la sticla si muzee cu ponei roz cu zvastica
Random imageUltimele stiri


STARBAG