2017-01-17 02:57

EVENIMENT


Împuşcat de un jandarm pe care l-a atacat cu un cuţit

 |  13:10
Împuşcat de un jandarm pe care l-a atacat cu un cuţit

Un bărbat de 23 de ani, din comuna gălăţeană Pechea, a fost împuşcat, luni seară, de un jandarm, în timpul unei intervenţii, după ce tânărul l-a ameninţat cu cuţitul. Incidentul a fost sesizat, luni seară, în jurul orei 19.00, la numărul de urgenţă 112 de  părinţii tânărului, pentru că tânărul îşi agresa mama. Echipajul Jandarmeriei a fost chemat la faţa locului , unde a ajuns o echipă mixtă formată dintr-un jandarm şi un poliţist.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, Costin Barbu, a declarat că atunci când a venit echipajul la faţa locului tânărul avea în mână un cuţit, iar când i s-a cerut să se liniştească, acesta l-a atacat pe jandarm.

Acesta a tras un foc de avertisment, dar pentru că tânărul a continuat să fie agresiv jandarmul a tras asupra lui, împuşcându-l în abdomen.

"După producerea incidentului a fost sesizat Parchetul Militar, în acest caz fiind audiate părţile implicate. Urmează să fie comunicate deciziile legale în acest caz", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

După incident, tânărul, care se pare că este surdomut, a fost internat la Secţia de Chirurgie a Spitalului de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi, a fost operat, iar în prezent starea lui este stabilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-01

TAGURI: jandarm, pechea, impuscat, cutitComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image