2016-12-05 00:51

EVENIMENT


Împuşcat de un jandarm pe care l-a atacat cu un cuţit

 |  13:10
Împuşcat de un jandarm pe care l-a atacat cu un cuţit

Un bărbat de 23 de ani, din comuna gălăţeană Pechea, a fost împuşcat, luni seară, de un jandarm, în timpul unei intervenţii, după ce tânărul l-a ameninţat cu cuţitul. Incidentul a fost sesizat, luni seară, în jurul orei 19.00, la numărul de urgenţă 112 de  părinţii tânărului, pentru că tânărul îşi agresa mama. Echipajul Jandarmeriei a fost chemat la faţa locului , unde a ajuns o echipă mixtă formată dintr-un jandarm şi un poliţist.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, Costin Barbu, a declarat că atunci când a venit echipajul la faţa locului tânărul avea în mână un cuţit, iar când i s-a cerut să se liniştească, acesta l-a atacat pe jandarm.

Acesta a tras un foc de avertisment, dar pentru că tânărul a continuat să fie agresiv jandarmul a tras asupra lui, împuşcându-l în abdomen.

"După producerea incidentului a fost sesizat Parchetul Militar, în acest caz fiind audiate părţile implicate. Urmează să fie comunicate deciziile legale în acest caz", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

După incident, tânărul, care se pare că este surdomut, a fost internat la Secţia de Chirurgie a Spitalului de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi, a fost operat, iar în prezent starea lui este stabilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-01

TAGURI: jandarm, pechea, impuscat, cutitComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cadavrul unui bărbat, găsit de jandarmii montani în Munţii Făgăraş Jandarmii montani au găsit, sâmbătă, cadavrul unui bărbat, care se presupune că este unul... 19 Noi 2016 | (0)
Timiş. Copil de şase ani, înjunghiat mortal cu un cuţit în piept de către tatăl său Un copil în vârstă de şase ani din Timişoara a fost înjunghiat mortal cu un cuţit în piept... 20 Noi 2016 | (0)