2017-01-16 15:19

EVENIMENT


Împuşcat în picior de poliţistul atacat cu un topor

 |  15:50
Împuşcat în picior de poliţistul atacat cu un topor

Un bărbat din localitatea mehedinţeană Oprişor a fost împuşcat în genunchi, miercuri după-amiază, de către un poliţist pe care l-ar fi atacat cu un topor.

Potrivit IPJ Mehedinţi, trei poliţişti de la Secţia de Poliţie Rurală Cujmir s-au deplasat la domiciulul unui cetăţean din Oprişor pentru a-i lua nişte declaraţii. Bărbatul i-ar fi întâmpinat pe oamenii legii cu un topor, iar un prieten al acestuia ar fi încercat să îi lovească pe poliţişti cu un cuţit. De asemenea, mama bărbatului ar luat un par şi l-ar fi lovit pe unul dintre poliţişti în spate. Unul din poliţişti a tras două focuri de armă în plan vertical şi unul în plan orizontal, împuşcându-l în genunchi pe bărbatul pe care urmau să îl audieze, a precizat Lavinia Pescaru de la Biroul de Presă al IPJ Mehedinţi.

O echipă de poliţişti de la IPJ Mehedinţi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIHAI
29 Dec 2011

Bravo lui, politistului s i felicitari pentru modul corect si legal in care a procedat. Nu ca alt po litisti din pacate, care sau lasat batuti sau chia r omorati.

Adauga un comentariu

Random image