2019-02-20 14:28


În plin SCANDAL, Jandarmeria cumpără CARTUȘE de manevră și GRENADE

 |  11:56
În plin SCANDAL, Jandarmeria cumpără CARTUȘE de manevră și GRENADE

Într-un anunţ publicat în SICAP, Jandarmeria Română - UM 0260 Bucureşti și-a anunțat intenția de a achiziționa cartuşe de manevră şi cartuşe cu efect de marcare, grenade fumigene şi grenade cu efecte speciale, precum şi petarde, în valoare de peste 400.000 de lei, pentru completarea deficitului de înzestrare al unităţilor sale.

A fost deja demarată o procedură de tip cerere de ofertă prin care se doreşte cumpărarea "unor bunuri materiale de resort A.G.Ch. necesare în vederea completării deficitului de înzestrare al unităţilor Jandarmeriei Române". În acest sens, Jandarmeria Română - UM 0260 Bucureşti doreşte atribuirea unui contract de achiziţii publice cu o valoare estimată la 419.960 de lei. Prin această procedură, Jandarmeria vrea să cumpere cartuşe de calibrul 7,62x39 mm scurt de manevră (100.000 de bucăţi), cartuşe de calibrul 9x19 mm pentru antrenament cu efect de marcare (20.000 de bucăţi), grenade fumigene (1.556 de bucăţi), petarde unice (2.000 de bucăţi) şi grenade de mână cu efecte speciale - acustice şi luminoase (300 de bucăţi). Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 iunie, ora 15,00, se mai arată în anunţul citat. 

Totul vine în contextul protestului de miercuri seară din Piața Victoriei, care s-a lăsat cu incidente, și în care Jandarmeria a aplicat amenzi în valoare totală de 7.500 de lei celor şase persoane care au fost ridicate în timpul mitigului din fața sediului Guvernului. „Ca urmare a incidentelor înregistrate în cursul serii de miercuri, 20 iunie 2018, în zona Piaţa Victoriei, precizăm că jandarmii din cadrul DGJMB au condus la secţia de poliţie 6 persoane, în vederea identificării acestora şi luării măsurilor legale. De asemenea, menţionăm că au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.500 lei”, informează Jandarmeria.

Aproximativ două mii de oameni au protestat în faţa sediului Executivului, nemulţumiţi de adoptarea modificărilor la Codul de procedură penală. Au existat şi incidente. Zeci de protestatari s-au aşezat pe carosabil, în semn de protest, şi s-au îmbrâncit cu forţele de ordine. Traficul a fost parţial blocat în zonă. Jandarmeria Capitalei a anunţat, miercuri seară, că şase protestatari, care au blocat traficul pe bulevardul Aviatorilor din zona Pieţei Victoria, au fost ridicaţi şi duşi la poliţie pentru audieri.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-21

TAGURI: jandarmerie, scandal, cumparat, cartuse, grenade
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARCEL
21 Iun 2018

Atentie ! Cel care va cumpara cartusele , sa nu le ia expirate asa cum au fost cele folosite in KOSOVO in 2007. Atunci au fost omorati doi manifestanti cu, cartuse de manevra expirate.
ANONIM
21 Iun 2018

NISTE NAROZI FARA MINTE FARA DISCERNAMANT FARA COLOANA VERTEBRALA, PRECUM CAINII DRESATI POT MANCA SI KKT...
ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...