2016-12-08 22:28

EVENIMENT


În ajunul Crăciunului hoţii au prăduit două biserici

 |  14:47
În ajunul Crăciunului hoţii au prăduit două biserici

Bisericile 'Sf.Treime' şi 'Sf. Nicolae' din localităţile Şimian şi respectiv Cerneţi au făcut în acest ajun de Crăciun obiectul unui furt calificat. Lavinia Pescaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţului Mehedinţi, a declarat, pentru Agerpres, că în cele două cazuri există un cerc de suspecţi, indiciile ducând spre ipoteza că ambele spargeri au fost comise de acelaşi grup de infractori. „În lăcaşul de cult din Şimian, de unde s-au sustras 30 de lei, s-a pătruns pe un geam, iar la cel din Cerneţi hoţii au spart uşa şi au luat o combină muzicală şi câţiva zeci de lei”, a precizat Pescaru.Vinovaţii, după ce vor fi prinşi, riscă între 3 şi 15 ani închisoare pentru furt calificat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-05-09

TAGURI: calificat, Sf Treime, Sf Nicolae, Şimian, Cerneţi, Poliţia MehedinţiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Băsescu propune ”Sfânta Treime” la împărțirea creșterii economice Președintele Partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu, afirmă, într-un interviu acordat... 07 Dec 2016 | (2)
Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae În fiecare an copiii îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Nicolae. Se spune că acesta aduce pe... 05 Dec 2016 | (0)