2018-12-15 10:10


UPDATE. Încă ŞASE persoane rănite în incendiul de la Colectiv au murit. Numărul victimelor a ajuns la 38

 |  10:13
UPDATE. Încă ŞASE persoane rănite în incendiul de la Colectiv au murit. Numărul victimelor a ajuns la 38

UPDATE, ora 12.54 Patru persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv au murit sâmbătă dimineaţa. Raed Arafat a precizat că dintre cei opt pacienţi transportaţi în Olanda, doi au decedat, numărul victimelor ajungând la 38.

În cursul dimineţii de sâmbătă, trei răniţi internaţi la Spitalul de Arşi şi la Spitalul Universitar au murit. La scurt timp şi-a pierdut viaţa şi o altă persoană care se afla internată la Spitalul Floreasca.

În urma acestor decese, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie a ajuns la 38. 

....................

UPDATE, ora 11.33 O a treia persoană rănită în incendiul de la clubul Colectiv a murit, sâmbătă dimineaţa, la Spitalul Universitar. Numărul celor care şi-au pierdut viaţa a ajuns astfel la 35.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat declarase că două persoane au murit la Spitalul de Arşi. La scurt timp, s-a anunţat şi decesul celei de-a treia persoană, care se afla internată la Spitalul Universitar. 

....................

Cele două persoane care au decedat în această dimineaţă erau internate la Spitalul de Arși și se aflau într-o stare foarte gravă.

Medicii au afirmat în mai multe rânduri că aceasta este o perioadă critică pentru pacienții aflați în stare gravă, ei aşteptându-se să se mai înregistreze decese.

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a declarat, vineri, că în spitalele din Capitală mai sunt internate 127 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv. Din totalul acestora, 65 sunt în continuare în stare critică și gravă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-07
Citeste si:
DNA: Piedone, prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă
Patronii firmei care a furnizat artificiile din Clubul Colectiv, REŢINUŢI

TAGURI: doua, persoana, ranit, incendiu, colectiv, murit, moare, numar, victima, ajunge, 34
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...