2019-02-20 19:46


Încă o tragedie! A fost înghiţit de valuri după ce a intrat în mare să salveze o femeie

 |  11:45
Încă o tragedie! A fost înghiţit de valuri după ce a intrat în mare să salveze o femeie

O femeie a fost la un pas de înec, iar doi bărbaţi au intervenit pentru salvarea acesteia. Din păcate, unul dintre cei doi bărbaţi nu a mai ieşit la mal. Acesta a fost căutat minute în şir de echipatele ISU, însă din cauza valurilor foarte mari şi a curenţilor pompierii au oprit căutările, potrivit replicaonline.ro.

Tragedia s-a produs pe plaja Laguna din Mangalia. Potrivit ISU Dobrogea, o femeie era la un pas să se înece, fiind salvată de doi bărbaţi. Din păcate unul dintre ei nu a reuşit să mai iasă la mal.

Echipele ISU Dobrogea l-a căutat pe bărbat, dar din cauza valurilor mari şi a curenţilor puternici, operaţiunea a fost oprită.

Tot la Mangalia, vineri dimineaţă, un bărbat şi două fetiţe au fost scoşi de salvamari din apă exact pe aceeaşi plajă. Potrivit informaţiilor medicilor SAJ, fetiţele sunt înafara oricărui pericol, însă bărbatul a fost transportat la spital în stare conştientă, acuzând simptome digestive.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-17

TAGURI: mare, tragedie, inghitit de valuri, mangalia,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Aug 2018

IMBECILII CARE IGNORA ATENTIONARILE SALVAMARILOR TREBUIE LASAT SA CRAPE NU SA-SI RISTE VIATA SI SA MOARA PENTRU EI OAMENI NEVINOVATI
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...