2019-02-19 17:07


Încă o LOVITURĂ pentru Coldea. Cine îi face plângere penală

 |  21:58
Încă o LOVITURĂ pentru Coldea. Cine îi face plângere penală

Florian Coldea a fost suspendat din funcția de la SRI, iar acum s-a depus și o plângere penală împotriva sa. Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA, anunță că le-a cerut avocaților săi să facă o plângere penală împotriva fostului prim-adjunct al șefului SRI în urma dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiță. Voiculescu va cere și degradarea militară a lui Coldea.

”Am cerut avocaților mei să depună plângere penală împotriva lui Florian Coldea prin care să solicite anchetarea rolului pe care acesta l-a avut în execuția celor 12 persoane condamnate în dosarul Telepatia.

În plângerea depusă, voi solicita secției Parchetelor Militare cercetarea penală a fostului șef operativ al SRI cu consecința trimiterii sale în judecată, luând în calcul și degradarea sa militară.”, e mesajul lui Dan Voiculescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-12

TAGURI: florian coldea, plangere penala, degradare militara, sri, dan voiculescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Ian 2017

Ce opinii avei despre ini țiativele și luările d e poziție ale "dizideni lor anticomuniști" și mai apoi probabil "antii mperialiști" ,Traian B
ANONIM
12 Ian 2017

Deci, ce opinii avei desp re inițiativele și luă rile de poziii ale "dizi denilor anticomuniti" ș i mai apoi probabil "ant iimperialiști", Traian Băsescu și Dan Voicules cu, inițiatori ai coali
TYTY AX
12 Ian 2017

AMICE ESTI IDIOT?
ANONIM
12 Ian 2017

Deci, ce are ma site-ul a sta de nu mai afiseaza co mentariile ?
ANONIM
12 Ian 2017

Remarcai ca soluia imoral ă PD-PNL- PUR, negociat a de Bsescu i Voicuoescu a fost totuși o consecin ă a "Revoluiei Portocal ii" ?
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...