2019-02-24 01:32


Încă un primar PSD demisionează din toate funcțiile deținute în partid. Vezi cine este Vladimir PETRUȚ și cum își motivează decizia

 |  17:18
 Încă un primar PSD demisionează din toate funcțiile deținute în partid. Vezi cine este Vladimir PETRUȚ și cum își motivează decizia

Primarul PSD al oraşului Cavnic, din judeţul Maramureş, şi-a anunţat demisia din funcţiile deţinute în partid, spunând că nu este de acord cu Ordonanţa de modificare a codurilor penale şi că, încă din momentul intrării sale în politică, a susţinut ”întotdeauna statul de drept şi nicidecum ilegalităţile”.

”Am luat decizia, de a renunţa la toate funcţiile deţinute în cadrul PSD Maramureş, având în vedere situaţia în care, trebuie să recunosc, că nu sunt de acord cu OUG 13/2017”, a scris primarul PSD al oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, pe Facebook.

”Încă din momentul intrării mele în politică, am susţinut întotdeauna statul de drept şi nicidecum ilegalităţile, iar în momentul în care am fost ales ca primar al oraşului Cavnic, am promis cetăţenilor că voi respecta legea şi că voi fi alături de ei indiferent de situaţie”, a mai scris primarul.

Vladimir Petruţ era vicepreşedinte al PSD Maramures, preşedinte al PSD Cavnic şi membru în Biroul Politic Judeţean al partidului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-03

TAGURI: vladimir petrut, psd, primar cavnic, demisie, maramures
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FELICITARI
03 Feb 2017

Exemplul acestui om sa - l ia toti primarii care au respect fata de cei care i-a votat. PSD ESTE MAFIA SI TREBUI SCOS IN AFARA LEGII. PSD ESTE SIMILAR CU HOTIA.
NITA VASILE VALENTIN
04 Feb 2017

Respect pentru Toti Care Mai Au O Inima De Roman.
ICA
06 Feb 2017

Te-ai folosit de partid ca sa ajungi primar,acum nu mai esti de acord cu ei,demisionezi.Dar sa fie si demisia din primarie pentru a fi corect pana la capat.Optiunea politica iti apartine,nu o ia nimeni,dar parca o avem doar dupa interese.Valabil si pentru cei din parlament,indiferent de culoarea,,ciumei".
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...