2019-03-20 23:41


Încă o tragedie pentru familia Ghinescu. Inima tatălui Elodiei a încetat să mai bată

 |  19:29
Încă o tragedie pentru familia Ghinescu. Inima tatălui Elodiei a încetat să mai bată

DumitruGhinescu, tatăl Elodiei Ghinescu, avocata a cărei dispariţies-a transformat în cel mai lung show mediatic din România post-revoluţionară, amurit la vârsta de 66 de ani, a murit sâmbătă, 16 octombrie, laSpitalul Judeţean Braşov, în urma unui atac de inimă. Pentru că se simţeafoarte rău a fost internat la spital joi, 14 octombrie, după ce acuzase dureriîn regiunea pieptului. După numai două zile însă, medicii au constatat stopulcardio-respirator şi decesul bolnavului.

TatălElodiei avea probleme cardiace grave de mai mulţi ani, iar dispariţia fiiceisale şi toate evenimentele şi problemele care i-au urmat, mai ales procesulprivind custodia nepotului său, i-au accentuat suferinţa. Dumitru Ghinescusuferea mult, a afirmat avocata familiei, şi din cauza faptului că nu-şi maivăzuse nepotul din primăvară, cu toate că judecătorii au decis că acesta îşipoate vedea bunicii cel puţin o dată pe lună. Poliţistul Cristian Cioacă,fostul soţ al avocatei Elodiei Ghinescu a refuzat însă orice contact cu buniciimaterni ai fiului său, a spus avocata.

AvocataElodia Marilena Ghinescu (38 de ani) a dispărut de acasă în data de 30 august2007. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat poliţia despredispariţia femeii abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei acesteia,timp în care bărbatul a apelat la cunoştinţe pentru a intra în corespondenţaelectronică a femeii. Anchetatorii au luat în calcul varianta crimei în cazulavocatei, principalul suspect fiind Cristian Cioacă, deoarece s-au găsit urmede sânge în apartamentul celor doi soţi şi în autoturismul bărbatului. Instanţasupremă a reţinut infracţiunea de omor atunci când anchetatorii au propusarestarea poliţistului, însă în lipsa cadavrului, judecătorii au trebuit să-lelibereze pe Cioacă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-11-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...