2018-12-19 05:31


Incendiu în trafic. 18 tone de hârtie şi carton din remorca unui autotren au ars

 |  14:53
Incendiu în trafic. 18 tone de hârtie şi carton din remorca unui autotren au ars

Aproximativ 18 tone de hârtie şi carton din remorca unui autotren au fost cuprinse de flăcări, miercuri noapte, în oraşul Adjud, judeţul Vrancea. Pompierii au intervenit de urgenţă şi au reuşit să stingă incendiul după aproximativ patru ore.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Cristina Duţă, a precizat că incendiul a fost anunţat la 112. Două echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri Adjud s-au deplasat de urgenţă la faţa locului.

„Intervenţia pentru stingerea incendiului a fost dificilă din cauza densităţii mari de sarcină termică, fiecare balot de maculatură trebuind desfăcut pentru asigurarea lichidării complete a focarelor ascunse. Intervenţia a durat aproximativ patru ore, deoarece echipajele de pompieri au asigurat şi gestionarea posibilelor situaţii de urgenţă care s-ar fi putut crea pe parcursul transportului resturilor de maculatură la groapa de gunoi amplasată în afara localităţii”, a afirmat Cristina Duţă, potrivit Mediafax.

Aproape 18 tone de hârtie şi carton şi prelata remorcii au ars în urma incendiului.

Pompierii au mai precizat că nicio persoană nu a fost rănită. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-12

TAGURI: incendiu, trafic, 18, tona, hartie, carton, remorca, autotren, arde
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...