2017-01-19 21:20

EVENIMENT


Incendiu într-un azil de bătrâni din Cluj. 24 de vârstnici, evacuaţi

 |  13:42
Incendiu într-un azil de bătrâni din Cluj. 24 de vârstnici, evacuaţi

Un incendiu a izbucnit marţi, într-un azil din satul Sălicea, judeţul Cluj, 24 de vârstnici fiind evacuaţi de urgenţă, şase dintre aceştia ajungând la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, o asistentă medicală din cadrul căminului pentru vârstnici a primit îngrijiri medicale pentru atac de panică.

”Un număr de 24 de persoane în vârstă, internate la un cămin de bătrâni din satul Sălicea, au fost evacuate din clădire în urma unui indendiu minor, dar care a degajat o cantitate mai mare de fum. Şase dintre aceste persoane au fost transportate la spital pentru posibile intoxicări cu fum, iar o asistentă medicală a primit îngrijiri la faţa locului pentru atac de panică. Din primele cercetări a rezultat faptul că incendiul a izbucnit la instalaţia de alimentare a unui televizor aflat într-o cameră iar fumul rezultat s-a extins în tot căminul”, a precizat Andrei Biriş, potrivit Mediafax.

Acesta a mai spus că în cazul celorlalte 18 persoane evacuate din clădire se analizează dacă vor rămâne în cămin sau vor fi mutate într-un alt azil până la curăţarea încăperii. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: incendiu, azil, batrani, cluj, 24, varstnic, evacueazaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image