2018-12-12 17:29


Incendiu într-un bloc din Drobeta Turnu Severin. Un copil a murit

 |  09:33
Incendiu într-un bloc din Drobeta Turnu Severin. Un copil a murit

Un incendiu puternic a izbucnit într-un bloc din Drobeta Turnu Severin, un copil de în vârstă de doar un an murind. Şi fratele acestuia a fost grav rănit, cei doi minori fiind lăsaţi nesupravegheaţi de părinţi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți, Ramona Nistor, a declarat că "pompierii din cadrul ISU Drobeta Turnu Severin au fost chemați la incendiu în jurul orei 04.00, pentru a interveni la un incendiu care a izbucnit la un bloc social”.

Ramona Nistor a mai spus că la fata locului s-au deplasat 3 autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„Aceștia au intervenit atat pentru acordarea primului ajutor medical unui copil, care prezenta arsuri la nivelul feței, cât și pentru localizarea și lichidarea incendiului, dar și pentru înlaturarea extinderii acestuia la garsonierele invecinate”, a completat purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, potrivit b1.ro.

Potrivit sursei citate, un copil de un an și 10 luni a murit.

"Din păcate, un copil de aproximativ 1 an și 10 luni a fost găsit mort în garsonieră. În acest moment, pompierii cercetează locul, aceștia ajungând la concluzia că incendiul a fost pornit de un scurt circuit la cabluri electrice improvizate", a precizat purtătorul de cuvânt.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-26
Citeste si:
INCENDIU puternic la hotelul Histria din Mamaia

TAGURI: incendiu, bloc, drobeta, turnu, severin, copil, murit, moare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Cutremur în judeţul Vrancea Acum 4 ore | (0)
Eveniment


loading...