2019-01-20 07:02


Incendiu la mai multe barăci improvizate din Cluj. Trei persoane, la spital

 |  21:45
Incendiu la mai multe barăci improvizate din Cluj. Trei persoane, la spital

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seara, la mai multe barăci improvizate din Cluj, trei persoane fiind transportate la spital. Poliţiştii şi jandarmii au intervenit la faţa locului pentru buna desfăşurare a intervenţiei de stingere a focului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, la locul incendiului au fost deplasate mai multe autospeciale de pompieri, dar şi ambulanţe ale SMURD şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Cluj.

”Un număr de şase barăci improvizate au fost afectate de un incendiu izbucnit pe strada Cantonului, unele în proporţie de sută la sută. În acestea locuiau peste 20 de persoane printre care şi 6 copii. Trei persoane au fost transportate la spital, două intoxicate cu fum, iar a treia cu arsuri. A fost nevoie de prezenţa poliţiştilor, jandarmilor, trupelor DIAS şi a poliţiştilor locali pentru buna desfăşurare a intervenţiei de stingere a focului din cauza locatarilor agitaţi. La incendiu s-a intervenit cu mai multe autospeciale de pompieri dar au fost aduse şi ambulanţe de la SMURDE sau SAJ Cluj”, a precizat Andrei Biriş, potrivit Mediafax. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-19

TAGURI: incendiu, baraci, improvizat, cluj, trei, persoana, spital
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...